750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Burak DEMİRAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 483,791
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vara
Carabinata da mutfak dolabı nin opsiyonel olması ağırlık la ilgili.Ayrica firmanın kg hesabında yaşam aküsü yok.akusuz ağırlığı verilen ağırlık.dus kısmında basınız tavana sıfır.boyum 1.78.dusu kafanıza koyabilmeniz için egilmeniz gerekiyor..O iki çocukla zor gibi carabinata işi...

Etiketler
altı
@Zeki Uysal

O halde aramıza hoşgeldiniz abi Yukarıdaki yazımda size sorularım vardı, plexi camlı mı aldınız?
Normal halini sipariş verdim, karavan camlı hali sanırım baya fark ediyor fiyat açısından, aldığımda güneş üzerine güneş paneli yaptırmayı planlıyorum ama bakalım, önemli olan bütçemiz. Ağırlık konusu önemli bir husus. Şu an için bazı satıcılar tip onay belgesini önemsemese de (trafik denetimi olmamasından ötürü) eninde sonunda bu iş sıkıntı yaratacak.
İmalatçılar her ne kadar sınırda karavan üretselerde (tuvalet vs harici) bunlar işin içine girdiğinde ve denetim eklendiğinde eminim ki son kullanıcılar doğrudan imalatçıya yönelerek bir aksiyon bekleyebilir, yada memnuniyetsizliklerini belirtebilirler .

Fenerlisin diye araştırmanı istediğim bir model var + ve - olarak Niewiadow Nt 126 bir bak bakalım işine yararsa boşu 7500 avro dolusu 11000 avro

Kesinlikle mükemmel yaklaşım içten içe 220 v yaptırmak istemiyordum.Nedenini hatırladım ,o ses karavanı sattırır.

@Demirak senin yazılarını hayranlıkla takip ediyorum.
Türkçe yi kullanışın çok güzel. Ben senden iriyim.1,87-112 kg Eşimle beraber ehliyet değiştirmeden,Muayene zahmetine girmeden bir çekmeli karavan düşünüyoruz.Bu arada arabada değiştirmeden Arabam 1.2 tsi 90 beygir ibiza 1000 kg a kadar katar çekiyor.
Şubattaki fuara gideceğiz. Şuan takip ettiğim markalar adria,hobby,Niewiadow Nt 126 ve carpetto ilgimi çekmiş durumda. Bakalım yazının sonuna geldiğimde zihnimde ne oluşacak.

@udisa Ben Biraz geriden geliyorum fakat izlediğim videolarda Çekme demirinin hemen arkasında bir el freni kolu vardı opsiyon olarak onu demesinler. frensiz dingil ne demek resmen intihar eğer öyle ise.
Yoksa 90km ile giderken ki 25 m/ saniye eder 750 kg mın beni arkadan itmesi ni düşünemiyorum.

@AKMühendis ve sen @pasolvon haklısınız. Ama @Demirak içtenlikle süper bir başlık açmış. Onun yazılarına kapılıp gidip bir ortiz almadım. Beni kötü etkilemedi. Bana bir zararı dokunmadı. Aksine ne istediğim ile alakalı olarak fikrim gelişti. @pasolvon un dediği gib karavanı alıp sonra bu olmadı bunu alayım gibisinden bir bütçem yok. 1 kere alıcam , en az 5-10 yıl kullanmayı düşünüyorum. @Demirak a Başlığı açtığı için teşekkür ederim. Para alıp reklam videosu çeken birisi değil. En azından. Arkadaşı suçlamayın gönlünü alın Lütfen. Takipteyim hepinize selamlar.

SAC tava dedin ağzımın suyu aktı neden se )

hyber eriba listeye nezman girid boş hali 930 kg
ERIBA Touring | Der Kult-Wohnwagen

Kardeşim diyecem 78 liyim üstat,
Senin müşterisi olduğun karavan tipi ile ihtiyacın benimki ile hemen hemen aynı.(1-2-3)
o yüzden uyku uyumadan forumu takip ediyorum.
Isıtıcı neden dizel.açıklarmısın
LPG li olsun daha iyi birde yanında dizelmi taşıyacaksın.
Çok küçük olduğu için rahat edemem diye düşünüyorum.
NİEWİADOW N126ET a param yetiyor ama

ERIBA Touring | Small Caravan made in Germany

Orjinal sitede 900-1400 arası diyor güzel karavan keşke olsa

Sn @Demirak kapıdan girişte sol tarafta ranza sevmiyorum hatta ben ranza sevmiyorum. 112 kg 1,87 m kişiler için karavan yok mu yav. İlk defa kütlemin büyüklüğü dezavantaj oldu.
Benim gibi düşünenler o karavana para vermez.Almaz yani Çocuklu aileler çocuklar için uygun olabilir.

Hangi marka merak ettik varsa getiren listeye alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM