Badadirciggin
Ana Kamp
Vara
Carabinata da mutfak dolabı nin opsiyonel olması ağırlık la ilgili.Ayrica firmanın kg hesabında yaşam aküsü yok.akusuz ağırlığı verilen ağırlık.dus kısmında basınız tavana sıfır.boyum 1.78.dusu kafanıza koyabilmeniz için egilmeniz gerekiyor..O iki çocukla zor gibi carabinata işi...@Demirak cevap için teşekkürler. Öncelikle fiyatı hatalı yazmışım. Frenli modeli 43.700 TL olacaktı (ama 700 yine var )
Çok acelem yok esasında. İki karavanı da yerinde gidip görmedim henüz. Bu hafta sonu Carabinata'yı görmeye gideceğim kısmet olursa. Carabinata bana daha kaliteli gözüktüğü için yıl sonu kampanyasını değerlendirsem mi diye düşündüm esasında. Temmuz'dan önce çok acil ihtiyacım yok karavana. Bu arada karavanı da eşim ve iki çocuğum ile kullanacağım (14 ve 7 yaşlarında iki erkek)
Carabinata'nın ekstraları ile daha önce yazılanları da okudum. Mutfak dolabını gidip göreceğim özellikle. Ekstra dolap için ne kadar istiyorlar onu da merak ediyorum. Buzdolabı ve su deposu alınabilir, çok problem gözüyle bakmıyorum.
750 kg sınırını aşmak istemiyorum. Çünkü arabayı kısa vadede değiştirme ihtimalim yok. Peugeot 307 1.4 dizel aracım var ve bir müddet daha onu kullanacağım gibi gözüküyor. Ağırlık daha da artmasın diye güneş paneli düşünmüyorum. Yaşam aküsü ilk aşamada yeterli olacaktır. Klimayı da şimdilik eledim. TV ihtiyacım olmayacak. Gösterge panosu ve stabilizatör tavsiyenize dikkat edeceğim.
Neticede acele etmesem mi acaba? MAY'ı mı beklesem