@
pasolvon
Uygulama tecrübem olmadığı için cevap veremeyeceğim. Tecrübem olduktan sonra tekrar yazarım ama...
Ben bu şekilde markaların seri üretimle çok oynayamadıklarını biliyordum ama dediğim gibi öyle diyorsan öyledir.
Birde 750 kg altı ve 4 metre altı bir karavanı uzun süre tatiller için kim düşünüyor ki? 750 kg altı çekme karavanları kısa tatiller için önermiyor muyuz?
Dolap konusunda sanmıyorum ama velev ki karavanda birşey yapmıyoruz, aracın bagajına kamp box benzeri çekmeceler yaptırıp, kıyafet ve eşyalarını burada taşıyan bir karavancı aile tanıyorum mesela
Yani sizin bakış açınızla bakarsak aslında gerekli gibi gözükende gerekli olmayabilir. Mesela Bu bahsettiğim çekme karavan sahibi Emrah abiye göre, karavan içinde çekme ve dolaplar gereksiz ağırlık yaratıyor. Ne kadar göz varsa, hepsini dolduruyosun, sonunda karavan çöp olmuş haberin yok diyor mesela
Neyse, teorik bilgisi olan ben şu soruyu sorayım o halde Erba 410 TD fabrika çıkış kaç kg şuan biliyor muyuz?
Mutfak konusunda illaki karavan bilgisine gerek yok bu arada. Evyede sebze yıkıyorsun. Ek bir alanaihtiyacın var durulamak için yanda ocak var ve düz değil. Mantıken düz bir alan senin kullanımını arttırır. Yoksa camı kesme tahtası olarak kullanmaktan bahsetmemiştim.
(Bu arada, çekme karavan kiralayamasam da, otomatik motokaravan kiralamak için girişimlerde bulundum. Fakat dolu olduğu için kiralayamadım. Ama takipteyim
)
(Aracım yeni makyajlı kasa olduğu için fabrikadan uygun çeki demiri, Aralık gibi gelecekmiş, bekliyorum.)
Edit: İlana tekrar baktım. Oturma düzeni değişmiyor, mobilya ve renkler değişiyor. Zaten karavanın açıklamasında 3 kişilik oturma düzeni var diye yazıyor?