7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,222

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
saol abi, haklisin bunu biliyorum ama ilk onceligimin uzun yol olduguna karar verdim, belgrada off road a gitmesemde olur yada gidenlere yanci olsamda olur, veya gidip cok sert yerlere sokmayabilirim.Ama bu yaz isparta-antalya, karadeniz, ege, osmaniye yolculuklari planim var bunlari yapmazsam mutsuz olurum :smiley: para oldugunda lexus un arkasinda romokla tasinacak bisey yaparim :smiley:

Kürşat durumu toparladıktan sonrada kısmetse bi Samuray yap (para değil ,bedava valla) ondan sonrada ana avrat gir heryere ;D

cemtascioglu' Alıntı:
karısık bu ya ne ararsan var kursatta belgrat ıcın suzı canavar ozaman onu kullan satıcanmı suzukıyı

para durumumu ayarlarsam satmiycam, ama belki otomotik vites olan biriyle degistiririm, para mevzusu zora girerse mecbur saticam

cemtascioglu' Alıntı:
,

yavuz kardesım benım ayna marudını nerden temın ederım turkıyede varmı dısardanmı getıreyım 4.88 veya 5.22 dusunuyorum

cem huma ya sordunmu? birde huseyin ustaya soralim o degistiririm istersen diyordu.

cemtascioglu' Alıntı:
ya abı huma sordum yok yurt dısında var ama turkıyede varsa 10 numara olur alır takarım 35 koyacam lastıklerı

ya desene ben daha yeni 33 aldim lastik senin cikmalari alirdim ;D

huseyin abiye yarin sorarim o istiyorsan degistiririm demisti vardir bir bildigi :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
,

yavuz kardesım benım ayna marudını nerden temın ederım turkıyede varmı dısardanmı getıreyım 4.88 veya 5.22 dusunuyorum

Cem merhaba , abicim valla işin doğrusu disco II den hiç anlamıyorum, D1 lerin ayna mahrutilerle aynı ise bulunur kolayca, ama farklı bişeyse onu hiç bilmiyorum.

35 için 4,88 falan çok büyük abicim naaptın bu toyota veya jeep değil , bizim arazilerin çıkışı 1,22 ile 1,67 arası redükte ediyor devri, diğer araçların yürüyemediği oranlarda LR ailesi rahat yürür, 4,7 takarsan 38 bile ufak kalır, ama idare eder, 4,11 le 35 cuk olur.

discovery 2 td5 standart haliylede 35 ceviriyor chipli olunca, Koray abide var sorunsuz kullaniyor , ama ayna maruti guclendirmesi bencede faydali olur

Tempus' Alıntı:
discovery 2 td5 standart haliylede 35 ceviriyor chipli olunca, Koray abide var sorunsuz kullaniyor , ama ayna maruti guclendirmesi bencede faydali olur

anlaşılmıştır, , muhtemelen orjinali 3,54 4,11 ile 35-36 yı fırıldak gibi döndürür. Kötü haber 4,11 türkiyede yok, 4,7 var sesies III lerin ayna mahruti si, bence hiç ayna mahrutiye girmeden en ucuz yolu arazi çıkışını 1,41 e çevirmek hem ucuza gelir, hemde heryerde var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri