7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,063

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kimse bana yardımcı olmuyor öleyimde kurtulun diye şimdi sulu zırtlak ağlarım

Vazgeçtim len vazgeçtim amerikan neyim toplamıyom gidecem alacam Aroyu onla kumda oynaycam aroya çöp batmasın ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Kimse bana yardımcı olmuyor öleyimde kurtulun diye şimdi sulu zırtlak ağlarım

Vazgeçtim len vazgeçtim amerikan neyim toplamıyom gidecem alacam Aroyu onla kumda oynaycam aroya çöp batmasın ;D ;D ;D

blazer s-10 topla abi vortek motorlulardan ;D

Tempus' Alıntı:
cok tesekkurler herkese :smiley:

Abicim taktırmadan olsaydı wallahi yollardım zira 15" de lastik alternatifi çok fazla.... şimdi jant filan da yaptık artık dönüş yok.....

gokhanlro' Alıntı:
Abicim taktırmadan olsaydı wallahi yollardım zira 15" de lastik alternatifi çok fazla.... şimdi jant filan da yaptık artık dönüş yok.....

gokhancigim sacmalama, erkanlada dun konustuk o lastikler senin kismetinmis, sana gidene kadar rahat durmadilar ;D ama dersenki ben 15 jant alicam ben jantlarla birliktede alabilirim nasil jant aldin?

Tempus' Alıntı:
gokhancigim sacmalama, erkanlada dun konustuk o lastikler senin kismetinmis, sana gidene kadar rahat durmadilar ;D ama dersenki ben 15 jant alicam ben jantlarla birliktede alabilirim nasil jant aldin?

Benim aracı aldığım arkadaş 4 adet çelik jant (avatar da görünen) ve 4 adet 285-75-16 Federal mt siparişi vermiş ben aracı getirdikten 20 gün sonra onları gönderdi bende aracın üzerinde bulunan 15" jant ve Cooper lastikleri o na tekrar geriye yolladım ardından pişman oldum,...... :-\ :-X sonra at lastik arayışına girdim,erkanla tlf ..tlf derken bf ler denk geldi onu aldım...ardındanda Çarpışantürk e geçen hafta jant 16" ofsetli jant siparişi verdim o da dün(hatta kulaklarınızı çınlattık) Ahmet ağabey in dükkanına indi yani bundan sonra benim dönüşüm çok zor ...

gokhanlro' Alıntı:
Benim aracı aldığım arkadaş 4 adet çelik jant (avatar da görünen) ve 4 adet 285-75-16 Federal mt siparişi vermiş ben aracı getirdikten 20 gün sonra onları gönderdi bende aracın üzerinde bulunan 15" jant ve Cooper lastikleri o na tekrar geriye yolladım ardından pişman oldum,...... :-\ :-X sonra at lastik arayışına girdim,erkanla tlf ..tlf derken bf ler denk geldi onu aldım...ardındanda Çarpışantürk e geçen hafta jant 16" ofsetli jant siparişi verdim o da dün(hatta kulaklarınızı çınlattık) Ahmet ağabey in dükkanına indi yani bundan sonra benim dönüşüm çok zor ...

tamamdir , dedigim gibi senin kismetindi o lastikler, zaten 35 lastige gecmeyeceksen 15 jant a ihtiyacin yok

Tempus' Alıntı:
tamamdir , dedigim gibi senin kismetindi o lastikler, zaten 35 lastige gecmeyeceksen 15 jant a ihtiyacin yok

Yok yok bu ebat bence bu araba için ideal...hatta rampalarda hisseddiriyor kendini... bundan fazlası bence araca zarar verir..
gerçi ...............
geçenlerde Umutla konuşunca hafif voltajlı bir ışık yandı amma... ::smiley: ::smiley: ???

Ben arabamı buldum minübüs tipi tavan havalandırmaları bilem var gayri tüm dağlar benimdir :smiley:)))

Yaaa şaka bir yana benim bu Gladiator olayına kafam fena takıldı doğru dürüst kimse de bir şey söylemiyor bu aracın kronik sorunu varmı işe yararmı yaramazmı diye bende gidip pazarlığı bitirmiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-aro-reno-aro-jeep-4-4-satiliktir/detay en iyisi bunu almak

.com' Alıntı:
Ben arabamı buldum minübüs tipi tavan havalandırmaları bilem var gayri tüm dağlar benimdir :smiley:)))

Yaaa şaka bir yana benim bu Gladiator olayına kafam fena takıldı doğru dürüst kimse de bir şey söylemiyor bu aracın kronik sorunu varmı işe yararmı yaramazmı diye bende gidip pazarlığı bitirmiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-aro-reno-aro-jeep-4-4-satiliktir/detay en iyisi bunu almak

mete abi gidip bakar arabaya :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-chevrolet-4x4-c10-custom-deluxe/detay kürşad madem beynime girdin hadi bakalım bununla ilgili fikir verin bana offfffff ulen offffffffffffffffffffffffff

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-blazer-sahibinden-satilik-chewrolet-blazer-lpg-full/detay

abi bak bunu al ;D

Yok Kürşad pickup istiyorum özellikle ama sıradan bir şey de olsun istemiyorum yoksa onun yaptığını zaten benim asvalt şeysi ZJ yapar hemi de fazlasıyla :smiley:)))

Aklım gladiatorde ama bu benim yolladığım araç da beynimi bulandırdı ne kadar hesaplarsam hesaplayım gladiatör 20 binin altına düşmeyecek durum onu gösteriyor bu durumda bu araç mantıklı kalıyor yoksa kızacam mog alacam topunuzu ezip geçecem o olacak :smiley:))))

Kürşad hayırlı olsun ama buda seni kesmeyecek benden söylemesi, ikisi birarada yapmaya kalkınca yine istedğin kadar özgür olamayacaksın.

discovery-V8' Alıntı:
Kürşad hayırlı olsun ama buda seni kesmeyecek benden söylemesi, ikisi birarada yapmaya kalkınca yine istedğin kadar özgür olamayacaksın.

saol abi, haklisin bunu biliyorum ama ilk onceligimin uzun yol olduguna karar verdim, belgrada off road a gitmesemde olur yada gidenlere yanci olsamda olur, veya gidip cok sert yerlere sokmayabilirim.Ama bu yaz isparta-antalya, karadeniz, ege, osmaniye yolculuklari planim var bunlari yapmazsam mutsuz olurum :smiley: para oldugunda lexus un arkasinda romokla tasinacak bisey yaparim :smiley:

.com' Alıntı:

ARO yu (auto romania) şiddetle tavsiye ederim kullandım biliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri