.com' Alıntı:Kimse bana yardımcı olmuyor öleyimde kurtulun diye şimdi sulu zırtlak ağlarım
Vazgeçtim len vazgeçtim amerikan neyim toplamıyom gidecem alacam Aroyu onla kumda oynaycam aroya çöp batmasın ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:cok tesekkurler herkese![]()
gokhanlro' Alıntı:Abicim taktırmadan olsaydı wallahi yollardım zira 15" de lastik alternatifi çok fazla.... şimdi jant filan da yaptık artık dönüş yok.....
Tempus' Alıntı:gokhancigim sacmalama, erkanlada dun konustuk o lastikler senin kismetinmis, sana gidene kadar rahat durmadilar ;D ama dersenki ben 15 jant alicam ben jantlarla birliktede alabilirim nasil jant aldin?
gokhanlro' Alıntı:Benim aracı aldığım arkadaş 4 adet çelik jant (avatar da görünen) ve 4 adet 285-75-16 Federal mt siparişi vermiş ben aracı getirdikten 20 gün sonra onları gönderdi bende aracın üzerinde bulunan 15" jant ve Cooper lastikleri o na tekrar geriye yolladım ardından pişman oldum,...... :-\ :-X sonra at lastik arayışına girdim,erkanla tlf ..tlf derken bf ler denk geldi onu aldım...ardındanda Çarpışantürk e geçen hafta jant 16" ofsetli jant siparişi verdim o da dün(hatta kulaklarınızı çınlattık) Ahmet ağabey in dükkanına indi yani bundan sonra benim dönüşüm çok zor ...
Tempus' Alıntı:tamamdir , dedigim gibi senin kismetindi o lastikler, zaten 35 lastige gecmeyeceksen 15 jant a ihtiyacin yok
.com' Alıntı:Ben arabamı buldum minübüs tipi tavan havalandırmaları bilem var gayri tüm dağlar benimdir)))
Yaaa şaka bir yana benim bu Gladiator olayına kafam fena takıldı doğru dürüst kimse de bir şey söylemiyor bu aracın kronik sorunu varmı işe yararmı yaramazmı diye bende gidip pazarlığı bitirmiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-aro-reno-aro-jeep-4-4-satiliktir/detay en iyisi bunu almak
discovery-V8' Alıntı:Kürşad hayırlı olsun ama buda seni kesmeyecek benden söylemesi, ikisi birarada yapmaya kalkınca yine istedğin kadar özgür olamayacaksın.
ARO yu (auto romania) şiddetle tavsiye ederim kullandım biliyorum.com' Alıntı:Ben arabamı buldum minübüs tipi tavan havalandırmaları bilem var gayri tüm dağlar benimdir)))
Yaaa şaka bir yana benim bu Gladiator olayına kafam fena takıldı doğru dürüst kimse de bir şey söylemiyor bu aracın kronik sorunu varmı işe yararmı yaramazmı diye bende gidip pazarlığı bitirmiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-aro-reno-aro-jeep-4-4-satiliktir/detay en iyisi bunu almak