7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,250
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
anlaşılmıştır, , muhtemelen orjinali 3,54 4,11 ile 35-36 yı fırıldak gibi döndürür. Kötü haber 4,11 türkiyede yok, 4,7 var sesies III lerin ayna mahruti si, bence hiç ayna mahrutiye girmeden en ucuz yolu arazi çıkışını 1,41 e çevirmek hem ucuza gelir, hemde heryerde var.

abi zaten sende kullandin arabayi 33 e banamisin demiyordu, 35 le en fazla asfaltta rampalarda surati duser yavaslar. bendeki vx80 205 beygir , max surati td5 den daha yuksek ama kalkislarda td5 gibi kalkamiyor, td5 dizel torkuyla zaten kalkislarda sorunsuz, yada dusuk devirlerde.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
anlaşılmıştır, , muhtemelen orjinali 3,54 4,11 ile 35-36 yı fırıldak gibi döndürür. Kötü haber 4,11 türkiyede yok, 4,7 var sesies III lerin ayna mahruti si, bence hiç ayna mahrutiye girmeden en ucuz yolu arazi çıkışını 1,41 e çevirmek hem ucuza gelir, hemde heryerde var.

bencede doğru. Hem bu şekilde diş kalınlıklarıda kuvvetli olur.

Merhaba Yavuz.
Dediğin gibi, millet dağınık vaziyette! Bir yorum kopyalayım da, belki ortalık şenlenir. (Ben bu aşkın....) ;D ;D ;D
" eyvallah arkadaslar tamamda benim soyle bi sorunum var .ben Allaha sukur iyi arac kullanirim ama arac mekaniginden en ufak bisey anlamam kulaktan dolma bilgiler bendekiler.hatta yurt disi off road culara forumlarda arada yaziyorum ciziyorum.ne anlaticagimi bile bilmiyorum.adamlara su videodaki aracin aynisini yapmak icin ne aksesuar lazim tarzinda sacma sapan seyler yaziyorum.iki haftadir yanina ugramadim aracin sogudum ama acilen camura girip tepinip yolda kalmamam gerekiyo.nerde yaptirsam ben bu aracin eksiklerini.ben boyle askin izdirabini varya "

yavuz abıcım ben tablodan baktım ondan dedım 4.88 de bızımkıler su an 2.88mı neymıs galıba ama sen bu ısın hatım ettıgın ıcın dusuncen cok onemlı bana tlf ozelden atarsan ayna marudını nerden bulurun ne takarım konusuruz

Suburban için küçük ama Suzuki için büyük bir adım ;D

th_Togininbal008.jpg

E be Yavuz ne deyim ben sana

Sen şu Suburbana hemmen bana sat ben bir bidon benzin döküp yakacam üzerine yok kardeşim bir Amerikan minicik bir capon tarafından çekilebilemez olabilemez böyle bir şey ya sen kurtar amerikanların namusunu ya biz kurtaralım :smiley:)))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri