7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,250
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

kokteknik' Alıntı:
yavuz abiyi ben çektim ;D suzi çekti bir sorun bakalım niye çekildi kimsenin girmeye cesaret edemediği yerlere giriyor hadi abi senin araç buraya girer burdan geçer diyorsunuz sonra suburban takılınca basıyorsunuz deklansöre :smiley: ;D

ulen :smiley:):smiley:):smiley:) biraz daha yükseltmem lazım lastikler tam artükülasyonda çamurluğa dayanıyor. O zaman görürsünüz kanalı , tepeyi.:smiley:):smiley:)

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
ulen :smiley:):smiley:):smiley:) biraz daha yükseltmem lazım lastikler tam artükülasyonda çamurluğa dayanıyor. O zaman görürsünüz kanalı , tepeyi.:smiley:):smiley:)

Abicim sen direk Ray döşeme işine gir , döşe rayları, tak vagonları peşine dikine pancolos :D :D

yavuz kilit milit yok daha. Şu diferansiyeli bir halledeyim kanalada iner kanaldanda çıkar tepe tümsek çıkamazsada harfiyat yapar yolup çıkar suburban.Gücünü sen gördün ve ifade etmiştin:smiley:):smiley:):smiley:)

bu hafta suzukılerın haftasıydı. suburban çektiler, iki tane disco çektiler ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
yavuz kilit milit yok daha. Şu diferansiyeli bir halledeyim kanalada iner kanaldanda çıkar tepe tümsek çıkamazsada harfiyat yapar yolup çıkar suburban.Gücünü sen gördün ve ifade etmiştin:smiley:):smiley:):smiley:)

hoca yeri gelmişken şu dikmende 6,2 dizel bir K5 var sen bakmışsın daha önce nedir durumu?

araç 78 model. 86 görünümlü. içi falan iyi durumda.Yanlız araç vitesden atmış cadde aşagı kayıp kamyonun altına girmiş. Ön so direkten yiyik yani.Önünü değişmişler 86 takmışlar. 35 lastik rancho kiti var. 6.2 sonradan atma.400 şanzuman.Klima geberik.Fena araç değil aslında ama sahibi ayar. Vergi borcu var borçla beraber 14 istiyordu 12 ye alamamıştım ben. Şimdi bir sene daha geçti üstünden 1000 lira daha eklemiş.

Şu muğlada olan bir araba var kamuflaşlı ve lacivert olan aynı adamda ikiside hoş.17 istiyor.
Kamuflajlıda ox kilit var. Manuel halatla devreye alınıtor.

yavuz-çelikel' Alıntı:
araç 78 model. 86 görünümlü. içi falan iyi durumda.Yanlız araç vitesden atmış cadde aşagı kayıp kamyonun altına girmiş. Ön so direkten yiyik yani.Önünü değişmişler 86 takmışlar. 35 lastik rancho kiti var. 6.2 sonradan atma.400 şanzuman.Klima geberik.Fena araç değil aslında ama sahibi ayar. Vergi borcu var borçla beraber 14 istiyordu 12 ye alamamıştım ben. Şimdi bir sene daha geçti üstünden 1000 lira daha eklemiş.

Şu muğlada olan bir araba var kamuflaşlı ve lacivert olan aynı adamda ikiside hoş.17 istiyor.
Kamuflajlıda ox kilit var. Manuel halatla devreye alınıtor.

Tamamdır abicim anlaşıldı, Bizim Kerime bakıyoruz K5 i, kafayı takmış ;D

bana baştan sorsanıza ezbere biliyorum ben hepsini.
muğladaki arabalar iyi. Onlardan kamuflaşlı olana daha yeni yapıldı motor.Ama içi çıplak.Öbürüde fena değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-blazer-orjial-dizel-k5-blazer-hasarsiz/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-blazer-orjinal-dizel-k5-blazer-kamuflaj-hasarsiz/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-blazer-chevrolet-blazer-k5-chayenne-www-cemotomotiv-com/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-gmc-jimmy-arazi-devi-6-2-dizel/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-chevrolet-k5-blazer-1978-orjinal/detay

Dikmendekinin vergi borcu nekadar, bilgin varmı?

Sanıyorum kilitte var o araçta, birde yer yakın abicim bakmak için taa muğlaya gidilmez.

1.5 -2 vardı sanırım.Herif eline 10000 kalmasını istiyordu o zaman.
Benim baktığımı nereden biliyorsun?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri