7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,564

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Eren piyasa defender ların oldu yapacak bişey yok. Mustafa abide tamamdır. Cihan gitti zaten. Artık sloganımız DEFENDER DEFENDER :smiley: :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Geçen gün yazmıştım defenderle boşunamı uğraşıyoruz diye , yaptıklarımla defender ancak disco I haline gelebiliyor, disco I de hepsi zaten standart, hava soğutmalı ön disk hariç.

Burada yanlışlık olmuş, bir düzeltme 94 sonrası disco I ve 94 sonrası Defender aynı yürüyene sahip, piyasada 94 sonrası defenderlar uçuk fiyatlarda olduğundan, Disco I fiyatları yerlerde süründüğünden böyle bişey demiştim.

ufukozkan' Alıntı:
Eren piyasa defender ların oldu yapacak bişey yok. Mustafa abide tamamdır. Cihan gitti zaten. Artık sloganımız DEFENDER DEFENDER :smiley: :smiley:

Cihan abi ordan bile yeter bence.Ama tabi Defenderda güzel arac,en azından "ruhu var" ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Geçen gün yazmıştım defenderle boşunamı uğraşıyoruz diye , yaptıklarımla defender ancak disco I haline gelebiliyor, disco I de hepsi zaten standart, hava soğutmalı ön disk hariç.

oo super o zaman ben kisa zamanda bir disco 1 alip kenara koyayim ;D

amanos80' Alıntı:
Yavuz, seninle didişen bir Suzuki Jimny'ci vardı,adamdan o günden beri haber yok. Yaşıyor mu?
;D ;D ;D

Artık yazmıyorum Abicim oraya, frekanslarımız tutmadı, adam 3000 nm tork u duyunca gözleri yerinden çıkmış, motorda böyle bir tork olsa , motoru tekere bağla git zaten, ama arazi vitesinde tekerleğin üzerine bu torku koymazsan lastik dönmez, araçalrımız 2 tondan fazla zaten daha lastik çapını zemin durmunu ortaya koymadan durum ortada.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR