7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,130

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Sabahın köründe epey yokladım kayaları çukurları süper olmuş yeni hali, kamerada pil yokmuş çekemedim, eskisiyle alakası yok, düz duvara daya çık o derece yani ;) ;D ;D ;D

artık sen önden gidersin ceanim. Bizde yerse arkadan geliriz :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
seninki erkek mi ???

seninki erkekse bizimkiler ne ???

off landci olmak da ayrı zevkmiş yahu ;D ;D ;D ;D ;D

Onuuur LR ciler şifreni çalmış garip garip şeyler yazıyolar!! ;D

ufukozkan' Alıntı:
artık sen önden gidersin ceanim. Bizde yerse arkadan geliriz :smiley:

Yunusum Bagerim flanş yapacak, motor değişecek, şanzımanlar değişecek, arka dingilde değişecek sonra, şimdi leylek gibi yana devrilecek diye ürküyorum, gerçi virajlarda bir fark hissetmedim belkide psikolojik. ::smiley:

erenatac' Alıntı:
Onuuur LR ciler şifreni çalmış garip garip şeyler yazıyolar!! ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ben az mı çektim abi, biraz da ezici tarafta olayım yahuu ;D ;D ;D ;D

wayyy ezici taraf ha ;D ;D ;D ;D ;D ulen biz senden o iki çeker halinle azmı çektik, şimdi bide altında 4 çeker v8 var , yandı diğerleri , güçleri yetse çeneleri yetmez ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yunusum Bagerim flanş yapacak, motor değişecek, şanzımanlar değişecek, arka dingilde değişecek sonra, şimdi leylek gibi yana devrilecek diye ürküyorum, gerçi virajlarda bir fark hissetmedim belkide psikolojik. ::smiley:

deneriz devriliyosa flanşlarız devrilmezse sorun yok :smiley:

Tempus' Alıntı:
yavuz abi bu defendere yaptigin degisiklik disco 1 dede yapilir dimi?

Geçen gün yazmıştım defenderle boşunamı uğraşıyoruz diye , yaptıklarımla defender ancak disco I haline gelebiliyor, disco I de hepsi zaten standart, hava soğutmalı ön disk hariç.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR