7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,303

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bende başlangıçta zevkle takip ediyordum ama adam birden seviyeyi düşürdü.

Tempus' Alıntı:
zaten Mete abinin açıı tüm başlıklarda bir kavga çıkıyor ;D ;D ;D

İyi ama sanki biraz mesafe katediyoruz gibi geliyor bana. Gerçi epeyce gizli düşman edindim gibi görünüyor ama :D Olsun

Abi bu adamlarla mesafe katedilmez, baksana okumadan cevap yazıyorlar. anlamadan inandıkları gibi

Mete abi yeni başlık açtığında burda linkini verirmisin.
Bu ara açılan o kadar çok yeni konu varki, senin başlıkları kaçırmayalım.

hsbasar' Alıntı:

genel kültür tarih sayfasını devamlı takipe edin. mete abinin açmadığı ama müdahil olduğu konularda var.

mete' Alıntı:
İyi ama sanki biraz mesafe katediyoruz gibi geliyor bana. Gerçi epeyce gizli düşman edindim gibi görünüyor ama :D Olsun

hocam inşallah.

hsbasar' Alıntı:

Sedat Yavuz'un dediği gibi benim açmadığım çoğu konuda da güzel sophbetler oluyor. Ama ben yine senin güzel hatırın için yeni ve sürekli bir konuya başladığımda buraya lik atayım

Ben Mete hocamın müdahil olduğu her başlığı okuyorum , ama bulaşmıyorum fazla, bilmediğim konularda ahkam kesmek yerine okuyup öğrenmek daha güzel. ;)

RedlinE' Alıntı:
Yavuz abi boşver seninki şimdide bana sarmiş verecem agzinin payini ama forumda tatsizlik olacak.
Adamin lakabi zaten ayi barbaros bu zamanında turbo bir vtec yapti arabasi yurumedi madara oldu pek arasi yoktur aslinda bizlerle ima ettim azicik killandi seytan yaz dedi ama boş ver. tr deki en iyi makinalar bu adamda en iyi teşkilatta ama en kotu cipi yazanda gene bu adam erol bile bundan iyi. Pek sevilen bir tip degil yani maslakda Her şeye atlar yazacak çok sey varda neyseee
??? ??? ??? ;D

;D ;D ;D ;D

090520101182.jpg

tn_090520101181.jpg

tn_090520101194.jpg

Antalyalıların çılgınlıklarından bir örnek daha seviyorum bu ekibi :D :D :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR