7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,288
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

THE FARUK' Alıntı:
Cihanı karşılamak için 100 bile aldık mete abicim.. ;D

Hep söyleyecem unutuyorum, hayırlı olsun, güle güle kullanın :smiley:

THE FARUK' Alıntı:
Mete abicim MKG Mustafa abimizide antalya ya alıyoruz artık sıra sende abi..Sırasıyla tüm yoldaşlar antalyada buluşucak sonunda. ;)

MKG de mi Antalya'ya mı taşınıyor ::smiley:

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
Mete abicim MKG Mustafa abimizide antalya ya alıyoruz artık sıra sende abi..Sırasıyla tüm yoldaşlar antalyada buluşucak sonunda. ;)

Mustafa beyin de süprizlernin sonu gelmiyor...

Antalya dünyanın merkezi desene :D

En iyisi Antalyada bir arsa ayarlayalım abi hepimizin içine ev yapabileceği büyüklükte, ortayada bir tamirhane ve off road pisti yaparız, off road köy diye kurarız ;D ;D ;D kesin dünya televizyonlarına filan çıkar ;D

Tempus' Alıntı:
En iyisi Antalyada bir arsa ayarlayalım abi hepimizin içine ev yapabileceği büyüklükte, ortayada bir tamirhane ve off road pisti yaparız, off road köy diye kurarız ;D ;D ;D kesin dünya televizyonlarına filan çıkar ;D

Bundan büyük proje olmaz ;D ;D ömrümüz kesin uzar, hayali bile güzel

MKG' Alıntı:
Bundan büyük proje olmaz ;D ;D ömrümüz kesin uzar, hayali bile güzel

valla abi denize yakın, fazla sıcak olmayan hafif yüksek bir yerde, isteyen yazları gelir kalır isteyen 12 ay kalır. Muhabbetten neşeden işe güce zamanımız kalmaz güzel hayal hakkaten :smiley:

Tempus' Alıntı:

Kürşatcan muhteşem bir fikir bu çalışmalara başlayalım.. ;)

THE FARUK' Alıntı:
Kürşatcan muhteşem bir fikir bu çalışmalara başlayalım.. ;)

Abi valla muhteşem olur, ev yaptırana kadar gelir kamp kurarız yavaş yavaş evleri yaptırırz ;D Yeterki güzel ve uygun bir arsa bulalım, mümkünse içinden dere filan geçsin ;D

cihan abi bu işi organize eder etmesine de, o tyt dan başka araç sokmaz oraya ;D

;D ;D ;D

[attachment=1]

28985_392842413389_37161473389_3879704_6410115_n.jpg

Tempus' Alıntı:
Abi valla muhteşem olur, ev yaptırana kadar gelir kamp kurarız yavaş yavaş evleri yaptırırz ;D Yeterki güzel ve uygun bir arsa bulalım, mümkünse içinden dere filan geçsin ;D

Kürşadcım Bu offroad konakları residence'dan bende bir konut istiyorum valla Çadır olan şu 5+ 1 olanlardan

Öyle biyer düşünemiyorum,çok fena muhabbet döner ;D
Tabi aynı zamanda evden kovulanlar-düşkün erkekler evine döner,o başka ;D

Abi bana ve esimede is ayarladikmi ben ben bir dakka durmam istanbulda direk ordayim ;D ben meslegimi her yerde her ulkede yaparim zaten doktor, fotografci, fahise her yerde isini yapabiliyormus ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR