7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,354
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bunları Umut bile bitiremez, ama Umut buraya girerse nasıl çıkar bilemedim...

Etiketler

Sedat bey kardeşim ...oooooooooo... ne denebilir ;D :D :D hemen kordinat alalım..hhhehheee

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Sedat bey kardeşim ...oooooooooo... ne denebilir ;D :D :D hemen kordinat alalım..hhhehheee

selamlar

Gökhhan bey diyorum gelin diye ama kimse yanaşmıyor.
Ben Türkiyeye kesin dönüş yapmadan bir Libya, Tunus, Cezayir yapalım.

gokhanlro' Alıntı:
Yavuz ne haber ?????

Noolsun be Gökhanım aynı tas aynı hamam, Cihanla uğraşıp duruyoruz, sen aldın toyotayı yırttın, MKG aldı yırttı, Bende gidip bir Corolla alıcam garajın önüne parkedip hergün üzerinden geçerek garaja girip çıkıcam o olacak ;D ;D

hsbasar' Alıntı:

Sedat arabanı özlemişsinidir ;D Bagaj çok güzel oluyor, dün ne yaptılar bilmiyorum ama iki gün önce hi-lift bağlantısı ve yan tente bitmişti. ;)

04052010048.jpg

hsbasar' Alıntı:

Sedat bey kardeşim geçen sene bir arkadaşım yaptı senin bahsettiğin rutu anlata anlata bitiremiyor... Bu yıl "namı değer" "seyyah melih" bu yıl balkan turu hazırladı konuştuğumuzda gelecek yıl için ise bu ruttan bahsediyor inşallah yapılırda bizde katılırız.

selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Noolsun be Gökhanım aynı tas aynı hamam, Cihanla uğraşıp duruyoruz, sen aldın toyotayı yırttın, MKG aldı yırttı, Bende gidip bir Corolla alıcam garajın önüne parkedip hergün üzerinden geçerek garaja girip çıkıcam o olacak ;D ;D

Sorma Yavuz kurtılduğumuz filan yok... :( Cihan etrafta LR ci bulamayınca gelip bana sarıyor yine :D :D ;D Bizim antalyadaki Lr cilerden birileri önüne atacağız artık son çare olarak.. :D :D

Ancak düşündüğüm yeni bir formülde var LC 80 ve 100 çekişmesi hehhhehehheeeee :D :D :D :D

selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Sedat arabanı özlemişsinidir ;D Bagaj çok güzel oluyor, dün ne yaptılar bilmiyorum ama iki gün önce hi-lift bağlantısı ve yan tente bitmişti. ;)

04052010048.jpg

Özlemişim gerçketen, ama sen benim arabanın yanına parketme, Fiat Uno gibi kalmış garibim. ;D ;D ;D

Yavuz fırsatın olurda gidersen birde bagajın ön tarafına bakarmısın, orda bir hata olmuştu, düzeltmesini istedim ama çok iş olur vaktim olursa yaparım demişti.

[attachment=1]

Olması gereken hali

[attachment=2]

DSC04385_2.jpg

DSCF1493.jpg

gokhanlro' Alıntı:
Sedat bey kardeşim geçen sene bir arkadaşım yaptı senin bahsettiğin rutu anlata anlata bitiremiyor... Bu yıl "namı değer" "seyyah melih" bu yıl balkan turu hazırladı konuştuğumuzda gelecek yıl için ise bu ruttan bahsediyor inşallah yapılırda bizde katılırız.

selamlar

Bende gidiyorum Balkanlara :D bütün telaşem ondan.
Bana gönderdiği e-postada Suriye, Lübnan, Ürdün diyor önümüzdeki sene için.
Bakalım neler çıkacak.

Libya ve Tunus'a İtalyadan feribot var. Avrupadan buaya gelen onlarca grupla karşılaştım yollarda.

fastjunkie' Alıntı:
Valla işte o zaman ekonomi canlanır.. ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Zaten dün Cihan sanayide birilerini gördüm diyorya gördüğü ben, geliş sebebim sen , ama beni sanayide görmesi için kendisinin 3 gündür mekan tuttuğu yer neresi bir sormak lazım ;D ;D ;D ;D Bugünde sanayide toplan 4 gün , ben hayatımda 1 bilemedin 2 günden fazla ard arda sanayiye gitmedim ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR