7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,811
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

tolgameltem' Alıntı:
Hocam yükledim ama yine de açmıyor

Bu program eski bilgileri temizleyip yenisi yüklüyor neden olmadı anlamadım. DNS ayarları değişmişmi bir bakarmısın

8.8.8.8
8.8.4.4 olması lazım

Etiketler

2 saat film seyredelim dedik, o arada kaç sayfa yazmışsınız.
Canım çktı okuyana kadar ;D ;D

Umut sen gel fizana beklerim. ;D

hsbasar' Alıntı:
Ben içinden geçerken şöfföre sordum buranın adı ne diye? Fizan deyince çok şaşırmıştım.

Umut'un sağı solu belli olmaz pırt diye oralardan biryerlerden çölün ortasından çıkabilir.

mete' Alıntı:
Umut'un sağı solu belli olmaz pırt diye oralardan biryerlerden çölün ortasından çıkabilir.

;D ;D ;D

Daha önce belçikalı bir çift çölde kaybolup bizim ekibe düşmüş. Bakmışlar yemekler iyi, duşlar temiz, kalmışlar 5 gün ;D ;D

Sanırım herkes videoyu gördü, görmeyenler için, araç ekli fotodaki gibi birşey.

[attachment=1]

25478300013_large.jpg

Saol bende iyiyim.

Burası adına layık bir şekilde 7/24 saat açık sabahçı kahvesi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri