discovery-V8' Alıntı:Yok yaw ben bişey yapmadım , ogün nasıl getirdiysem duruyor 1-2 alışverişe gittim geldim , çamuru bile üzerinde , Birtek president jackson telsiz taktık okadar.
Benim araç daha bitmedi aslında değişecek şeyler için mevcutların kırılmasını bekliyorum, Elimde hazır Hepsi Heavy duty ön arka disk li dingil, direksiyon kutusu, fren sistemi, 4 inch yükseltme kiti, şanzıman ve arazi, ayrıca v8 motor var, klima, çift akü sistemi ve webastoyu vb. vb. bir sürü hazırda bekleyen malzemeyi saymyorum. Hakanın araç bitecek sonra sıra bana gelecek ;D ;D
Tempus' Alıntı:aldım suzuki kafam rahat yapılabilecek bişeyi yok bin git yıkat gel ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:
Kürşat acan olarak girdin tamam ama bu kadar kaptırma kendini
Tempus' Alıntı:abi öyle ama arabada yapıcak modifikasyonlar belli 3-5 kalem onlarıda zaten yapmışlar, geriye yapıcak şey kalmamışki japonlar sıkıcı bu yüzden ;D
anca renk değiştiririm sıkıldıkça ;D
fastjunkie' Alıntı:Vay bee, Japon Kürşad.. ;D ;D
Tempus' Alıntı:valla usaltigim sonuc su ki, sadece arabayi alip kullanmakdan zevk aliyorsan japonlar birerbir.
ama arabayi alip modifiyeetmek, herkesinkinden farkli bir araba yaratmak, surekli arabada biseyler degistirmek istiyorsan japonlarla olmaz ;D
onun icin en guzeli mustafa abi gibi bir japon bir LR yapmak sanirim. sanayiyi ozlerim ben boyle giderse ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D
Bruce willis i unutmuşlar kadro eksik kalmış ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Kürşat gençlik anılarımı canlandırdın yahu
Tempus' Alıntı:hala gencsin abi bu arabalarda genc ;D
Tempus' Alıntı:buda benim Superzuki ile camurda oynamam ;D ;D ;D araba hafif abi ben naaapayim gidiyor ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:discodan sonra f18 gibi gelir