7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,592

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Yok yaw ben bişey yapmadım , ogün nasıl getirdiysem duruyor 1-2 alışverişe gittim geldim , çamuru bile üzerinde , Birtek president jackson telsiz taktık okadar.

Benim araç daha bitmedi aslında değişecek şeyler için mevcutların kırılmasını bekliyorum, Elimde hazır Hepsi Heavy duty ön arka disk li dingil, direksiyon kutusu, fren sistemi, 4 inch yükseltme kiti, şanzıman ve arazi, ayrıca v8 motor var, klima, çift akü sistemi ve webastoyu vb. vb. bir sürü hazırda bekleyen malzemeyi saymyorum. ;) Hakanın araç bitecek sonra sıra bana gelecek ;D ;D

yavuz abi senin yedek parça marketin fiyat kataloğunu gönderebilirmisin ;D ;D ;D ;D ;D benim fukaraya bir kaç parça lazımda :D :D

emrahmarti' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Kürşat acan olarak girdin tamam ama bu kadar kaptırma kendini :D :D :D

abi öyle ama arabada yapıcak modifikasyonlar belli 3-5 kalem onlarıda zaten yapmışlar, geriye yapıcak şey kalmamışki japonlar sıkıcı bu yüzden ;D

anca renk değiştiririm sıkıldıkça ;D

Tempus' Alıntı:
abi öyle ama arabada yapıcak modifikasyonlar belli 3-5 kalem onlarıda zaten yapmışlar, geriye yapıcak şey kalmamışki japonlar sıkıcı bu yüzden ;D

anca renk değiştiririm sıkıldıkça ;D

Vay bee, Japon Kürşad.. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Vay bee, Japon Kürşad.. ;D ;D

valla usaltigim sonuc su ki, sadece arabayi alip kullanmakdan zevk aliyorsan japonlar birerbir.

ama arabayi alip modifiyeetmek, herkesinkinden farkli bir araba yaratmak, surekli arabada biseyler degistirmek istiyorsan japonlarla olmaz ;D

onun icin en guzeli mustafa abi gibi bir japon bir LR yapmak sanirim. sanayiyi ozlerim ben boyle giderse ;D

Tempus' Alıntı:
valla usaltigim sonuc su ki, sadece arabayi alip kullanmakdan zevk aliyorsan japonlar birerbir.

ama arabayi alip modifiyeetmek, herkesinkinden farkli bir araba yaratmak, surekli arabada biseyler degistirmek istiyorsan japonlarla olmaz ;D

onun icin en guzeli mustafa abi gibi bir japon bir LR yapmak sanirim. sanayiyi ozlerim ben boyle giderse ;D

Abicim iyide olduğu gibi alıp kullanacaksam arazi aracıyla ne işim var , vergisi çok, yakıtı çok, yavaş, hantal, masraflı, Gider bir binek araç alırım 6 ayda bir gider paşa paşa servisini yaptırırım. Binek olarak modifiyeli Disco I, Arazi için modifiyeli Defender 110 benim ayarım kaçık ;D ;D ;D

buda benim Superzuki ile camurda oynamam ;D ;D ;D araba hafif abi ben naaapayim gidiyor ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=HSluSZIh-6M

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR