7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,354

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
valla usaltigim sonuc su ki, sadece arabayi alip kullanmakdan zevk aliyorsan japonlar birerbir.

ama arabayi alip modifiyeetmek, herkesinkinden farkli bir araba yaratmak, surekli arabada biseyler degistirmek istiyorsan japonlarla olmaz ;D

onun icin en guzeli mustafa abi gibi bir japon bir LR yapmak sanirim. sanayiyi ozlerim ben boyle giderse ;D

Sevgili Kürşat tekrar hayırlı olsun :smiley: bunları yaşamadan farkı nasıl hissedebilirizki, Defender olmak koşulu ile 4 X 4 her aracı yaşamak isterdim. sende keyifle suziki yi yaşa, nikah kıymadınki bir gün oda değişir ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Sevgili Kürşat tekrar hayırlı olsun :smiley: bunları yaşamadan farkı nasıl hissedebilirizki, Defender olmak koşulu ile 4 X 4 her aracı yaşamak isterdim. sende keyifle suziki yi yaşa, nikah kıymadınki bir gün oda değişir ;D ;D ;D

valla nerdeyse bugun defender alicakdimda karim kizdi ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
valla nerdeyse bugun defender alicakdimda karim kizdi ;D ;D ;D

Bir gün gizlice alıp arka sokağa park edip, yengeden gizli bindiğini duyarsam şasırmayacağım ;D ;D ;D

57 gencligini hatirlatiyorsa, 60 larda 57 ler turkiyedeydi desek 70- 80 yas eder ;D

fastjunkie' Alıntı:
Obaaa Naci dede Ufuk dededen de yaşlıymış..

Büyük baba Naciii, ver elini öpeyim :-*

onur sen nerden çıktın

yavuz amca veya sevtap haladan sıra gelirse tiny bana kalıcak ;D ;D

değil mi naci dedecim

fastjunkie' Alıntı:
Obaaa Naci dede Ufuk dededen de yaşlıymış..

Büyük baba Naciii, ver elini öpeyim :-*

Naci kaptanla aynı yaşdayız

internet alemi herbişeyimiz meydanda olunca sonra sakat olaylar oluyor sizlerede hatırlatma olsun. heryere gün ay yıl vs yazmayın

Şu dakka itibari ile yeni hava akışmetremi almış bulunmaktayım.

45 GBP + 12 GBP = 57 GBP = 133.27 TL

Umarım eve kadar gelir. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR