discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Bu arada diğer japon şeysilerinin fotolarını gördüm bugün , o kanala Çağlarda girmiş ;D ;D ;D ;D ama sadece girmiş, Cihanı da gördüm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kanalı boydan boya geçmiş maşşallah ;D ;D ;D ;D ;D
10 gün sonra görürsün ;Dyavuz-çelikel' Alıntı:niyekine
yunus bager' Alıntı:Mustafa abi bu çaponlar insanı gaza getirir
MT 117 leri gülegüle kullan ama aktarma organlarınada dikket etmek gerekiyor asfaltta sesinden bıkip çıkaracagınıza eminim
cihanülker' Alıntı:yavuz kaşınma valla pimini kırarım , sen bizim görüntüleri izleyeceğine , kendin girseydin , birde o hurdayı yapacam filan yazmışsın ,uğraşma sana kardeş tavsiyesi , japonlar onun altından değil geçse geçse ,üstünden geçer kardeşim denemesi bedava , sana her zaman açık kart
yavuz-çelikel' Alıntı:günaydın abi. İki gündür lakap takıyorum .Sanada takoz ufuk desek)) kızarmısın.
cihanülker' Alıntı:yavuz kaşınma valla pimini kırarım , sen bizim görüntüleri izleyeceğine , kendin girseydin , birde o hurdayı yapacam filan yazmışsın ,uğraşma sana kardeş tavsiyesi , japonlar onun altından değil geçse geçse ,üstünden geçer kardeşim denemesi bedava , sana her zaman açık kart
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D
Yükseklik konusunda pek yorum yapma ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dhsbasar' Alıntı:Çölde olduğumuza bakma, geliyor haberlerin buraya.
Makaslara ne yapacağını, hangi ebat lastik takacağını, hepsini biliyoruz ;D ;D ;D
Hazır elin değimişken direk 38 yapsaydın keşke