7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,288
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydın ;D

Cihancım seni öpmeden yollamıycam canım merak etme sen ;D ;D ;D ;D

Etiketler

çağlar' Alıntı:
sen sen?? arka bahçede yapıyosan geliyim yardım ediyim.

Yok yaw ben bişey yapmadım , ogün nasıl getirdiysem duruyor 1-2 alışverişe gittim geldim , çamuru bile üzerinde , Birtek president jackson telsiz taktık okadar.

Benim araç daha bitmedi aslında değişecek şeyler için mevcutların kırılmasını bekliyorum, Elimde hazır Hepsi Heavy duty ön arka disk li dingil, direksiyon kutusu, fren sistemi, 4 inch yükseltme kiti, şanzıman ve arazi, ayrıca v8 motor var, klima, çift akü sistemi ve webastoyu vb. vb. bir sürü hazırda bekleyen malzemeyi saymyorum. ;) Hakanın araç bitecek sonra sıra bana gelecek ;D ;D

Herkese merhaba,

discovery-V8' Alıntı:
Yok yaw ben bişey yapmadım , ogün nasıl getirdiysem duruyor 1-2 alışverişe gittim geldim , çamuru bile üzerinde , Birtek president jackson telsiz taktık okadar.

Benim araç daha bitmedi aslında değişecek şeyler için mevcutların kırılmasını bekliyorum, Elimde hazır Hepsi Heavy duty ön arka disk li dingil, direksiyon kutusu, fren sistemi, 4 inch yükseltme kiti, şanzıman ve arazi, ayrıca v8 motor var, klima, çift akü sistemi ve webastoyu vb. vb. bir sürü hazırda bekleyen malzemeyi saymyorum. ;) Hakanın araç bitecek sonra sıra bana gelecek ;D ;D

Yavuz abi hergün çıtayı biraz daha yukarı çekiyorsun, olmuyor yani. Biz gençlere çok kötü örnek oluyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Herkese merhaba,

Yavuz abi hergün çıtayı biraz daha yukarı çekiyorsun, olmuyor yani. Biz gençlere çok kötü örnek oluyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Adamların yedek parçası bile benim arabadan iki tane eder.

Ne onları örnek alacağım kafama göre takılırım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR