7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,277,291
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydın, Mustafa abi bide Toyotanın resmini koysan merakımız gider.

MKG' Alıntı:
Kürşat bu sözüne yürekten katılıyorum :smiley: Gerçekten 4 X 4 araç alacak insanlar baştan konsepti doğru koyup bunun üzerine proje geliştirtirmesi gerekiyor, fırsat bulursam Defender ile Toyata hazırlamak arasındaki farkları yazacağım.

Etiketler

MKG' Alıntı:
Kürşat bu sözüne yürekten katılıyorum :smiley: Gerçekten 4 X 4 araç alacak insanlar baştan konsepti doğru koyup bunun üzerine proje geliştirtirmesi gerekiyor, fırsat bulursam Defender ile Toyata hazırlamak arasındaki farkları yazacağım.

Abi zaten senin yorumlari merakla bekliyoruz :smiley: tyt ya binince defenderden vazmi geciceksin yoksa tyt ya alisamayacakmisin :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Günaydın, Mustafa abi bide Toyotanın resmini koysan merakımız gider.

Sevgili Burak fotoğraf ancak önümüzdeki hafta içinde olacak, Toyota toplamak çok kolay Sevgili Cihan kardeşim zaten bana bir şey bırakmadan her şeyi hallediyor, şu ana kadar ; genel servisi yapıldı, ön tapmon ve vinç yerine montajı yapıldı, arka tampon montajı yapıldı, ikinci akü montajı yapıldı, pazartesi günü boya, pasta ve cilası bitecek, bu gün safari şnorkel montajı bitecek, pazartesi yine 5 adet cooper stt lastikler takılmış olacak, gelecek hafta içinde LPG kit bağlanacak ve WX 100 Kuofere hazır olacak ..... ve iş bitmiş olacak ;D ;D

bir tek 2,5 '' lift kit siparişi verdik onuda daha sonra montajını yapacağız, Sevgili Cihanın WX 100 nün ikizi doğmuş olacak :smiley: :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Burak fotoğraf ancak önümüzdeki hafta içinde olacak, Toyota toplamak çok kolay Sevgili Cihan kardeşim zaten bana bir şey bırakmadan her şeyi hallediyor, şu ana kadar ; genel servisi yapıldı, ön tapmon ve vinç yerine montajı yapıldı, arka tampon montajı yapıldı, ikinci akü montajı yapıldı, pazartesi günü boya, pasta ve cilası bitecek, bu gün safari şnorkel montajı bitecek, pazartesi yine 5 adet cooper stt lastikler takılmış olacak, gelecek hafta içinde LPG kit bağlanacak ve WX 100 Kuofere hazır olacak ..... ve iş bitmiş olacak ;D ;D

bir tek 2,5 '' lift kit siparişi verdik onuda daha sonra montajını yapacağız, Sevgili Cihanın WX 100 nün ikizi doğmuş olacak :smiley: :smiley:

abi sen bu kadar modifikasyon yapiyorsan hakkaten defender gidici mi? :smiley:

Mustafa abi o defi satmaz.
ben olsam bende satmam ciddi emek var uzerinde ancak maddi karşiligi verilirse oda zor. Satmaya kalkinca oluculer iş başi yapiyor.

Abi çok güzel olacağından eminim, kazasız belasız, sağlıkla kulanmanızı dilerim.

MKG' Alıntı:

Mustafa abi hayırlı olsun yeni aracın. Darısı Toyotası olmayanlara veya olupta model yükseltmek isteyenlere ;D

Günaydın :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Mustafa abi hayırlı olsun yeni aracın. Darısı Toyotası olmayanlara veya olupta model yükseltmek isteyenlere ;D

Hemen düzeltiyorum ;D

Darısı Toyota almak isteyenlere veya olupta model yükseltmek isteyenlere, amin 8)

SDC' Alıntı:
Günaydın :smiley:

Hemen düzeltiyorum ;D

Darısı Toyota almak isteyenlere veya olupta model yükseltmek isteyenlere, amin 8)

Sevtap düzeltme için teşekkürler ama son gezide de gördükki bir çok arazi aracı kullanıcısının gönlünde yatan aslan aynı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR