7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,603
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D aile faciası çıkmaması için gizli tutuyoruz ;D ;D ;D ;D ama 50 ye falan çıkmaz aman diyeyim öyle bişeye girme, herşey 2010 olsun dedinmi iş değişiyor.

abi o zaman siz niye gidip direk 2010 dcpu almadinizki ;D

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi bu araç nasıl peki

http://www.sahibinden.com/1986_model_land_rover_defender_kisa_kasa-76WQQaXQQ21098349WQQpXQQdisplayitem

yeni gördüm içi uyduruk ama proje başlangıç noktası olabilir.

yunus bager' Alıntı:
Altuğ yapma canım kardeşim ustalar açmış kucağını bekliyor
hadi diyelim 25 bine def 90
10 bin motor
5 bin lastil jant arazi şanzımanı
2 bin lpg
2 bin vinç
5 bin aksesuvar

abi bence bunlardan %30-40 falan düş veya bizim buralarda işççilik ucuz

Tempus' Alıntı:
abi o zaman siz niye gidip direk 2010 dcpu almadinizki ;D

onada aynı masrafı yapacaktık, 6 inch yükseltme, denge amortisörü , ön arka kilit, 38 lastik arazi için 35 lastik yol için, her biri için ayrı jantlar, spacerlar galvanizli şasi v8 motor, tüp tampon, vinç, alt korumalar vs. vs. vs., yani 2010 da işimize yarayacak tek şey kupa ve iç dizayn başka bişey kullanamayacaktık.

discovery-V8' Alıntı:
onada aynı masrafı yapacaktık, 6 inch yükseltme, denge amortisörü , ön arka kilit, 38 lastik arazi için 35 lastik yol için, her biri için ayrı jantlar, spacerlar galvanizli şasi v8 motor, tüp tampon, vinç, alt korumalar vs. vs. vs., yani 2010 da işimize yarayacak tek şey kupa ve iç dizayn başka bişey kullanamayacaktık.

abı bıde saglamlık var yenı yenı dır ;D

discovery-V8' Alıntı:

birde bunlara ilave vergi eklenicekti tabi :(

discovery-V8' Alıntı:

e peki :smiley:

altug onaran' Alıntı:
aslında 2" yükselt spacer ve 35" lastik öne uygun bir tampon direk araziye sokucaksın ;D

Buda fikir, ben zaten hep onu diyorum, herşeyi biranda yapmak adamı yıkıyor heves kayboluyor, dediklerini yapıp hevesini alacaksın , sonra içini orjinale dönüştüreceksin yavaş yavaş.

eger gorunmeyen sorunlari yoksa guzelmis bu 90 lik, icine para harca guzel bir lastik kilit, yukseltme biraz tamam yuru :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Buda fikir, ben zaten hep onu diyorum, herşeyi biranda yapmak adamı yıkıyor heves kayboluyor, dediklerini yapıp hevesini alacaksın , sonra içini orjinale dönüştüreceksin yavaş yavaş.

abi bana bir defender verin 1 ay sonra içini 2010 model haline getiririm ;D akşam içinde yatarım bir yandan da polyester dökerim ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR