discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
iyi akşamlar .
birkaç saat gittik neler olmuş yahu :
iyi akşamlar .
birkaç saat gittik neler olmuş yahu :
RedlinE' Alıntı:Onur fişek konusunda acele etmezsen bir şeyler yapabilirim belki ama beklemen lazim 30 bin adetlik bir siparişim olacak fabrikaya o zaman konusuruz gene
bu arada lisansinin bu senekı pulunu aldınmı almadıysan raporla beraber kımlıgını kargo yap halledıyım ama acele olmalı
RedlinE' Alıntı:Onur ne adamsın ya ben sana ezıyetsız ıslem yaptırıyım dıyorum sen yok ezıyet cekcem dıyosun sen bılırsın
Onur lr cı oldum ama gende kurtumassın bizden defender başka bişey yavvvvvfastjunkie' Alıntı:Ne yani biz ofroytçu değil miyiz...
;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Acelem yok abicim beklerim.
Yok pulu da almadım, Yarın İstanbula geliyorum hayırlısıyla ama Ankara'da yaptırırım daha kolay olmaz mı ?? Zaten burada elemanlar.
discovery-V8' Alıntı:Onur Ankaraya dönünce beraber gideriz![]()
Bendede geçen vardı bitane düz düzel 90" içi gitmiş posası kalmış 15 bine alındıTempus' Alıntı:14 e düz dizel standart 90 kasa var motor yenilenmiş
altug onaran' Alıntı:bahsettiğiniz araç artık izmitte ve alınıcak bir araç değilmişçok çok fazla işi varmış
RedlinE' Alıntı:ben biliyorum sen vurmaz dıyenlere goster.
nasil sifirladin atarakmi lazerlemi
fastjunkie' Alıntı:Olur abi yeri Ulusta.
Getireyim mi benim slug'ı İstanbuldan ??
yunus bager' Alıntı:)))) Ohemde bendeki araçtan bahsediyormuşsunuz şasesi dahi yamuk başkada bişey deimiyorum benim bözümde 7-8 den fazla etmez oda defenbder olduğu için TYT olsa okadarda etmez
))