discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
iyi akşamlar .
birkaç saat gittik neler olmuş yahu :
iyi akşamlar .
birkaç saat gittik neler olmuş yahu :
RedlinE' Alıntı:Onur fişek konusunda acele etmezsen bir şeyler yapabilirim belki ama beklemen lazim 30 bin adetlik bir siparişim olacak fabrikaya o zaman konusuruz gene
bu arada lisansinin bu senekı pulunu aldınmı almadıysan raporla beraber kımlıgını kargo yap halledıyım ama acele olmalı
RedlinE' Alıntı:Onur ne adamsın ya ben sana ezıyetsız ıslem yaptırıyım dıyorum sen yok ezıyet cekcem dıyosun sen bılırsın
Onur lr cı oldum ama gende kurtumassın bizden defender başka bişey yavvvvv )))fastjunkie' Alıntı:Ne yani biz ofroytçu değil miyiz...
;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Acelem yok abicim beklerim.
Yok pulu da almadım, Yarın İstanbula geliyorum hayırlısıyla ama Ankara'da yaptırırım daha kolay olmaz mı ?? Zaten burada elemanlar.
discovery-V8' Alıntı:Onur Ankaraya dönünce beraber gideriz
Bendede geçen vardı bitane düz düzel 90" içi gitmiş posası kalmış 15 bine alındıTempus' Alıntı:14 e düz dizel standart 90 kasa var motor yenilenmiş
altug onaran' Alıntı:bahsettiğiniz araç artık izmitte ve alınıcak bir araç değilmiş çok çok fazla işi varmış
RedlinE' Alıntı:ben biliyorum sen vurmaz dıyenlere goster.
nasil sifirladin atarakmi lazerlemi
fastjunkie' Alıntı:Olur abi yeri Ulusta.
Getireyim mi benim slug'ı İstanbuldan ??
yunus bager' Alıntı:)))) Ohemde bendeki araçtan bahsediyormuşsunuz şasesi dahi yamuk başkada bişey deimiyorum benim bözümde 7-8 den fazla etmez oda defenbder olduğu için TYT olsa okadarda etmez ))