7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,405

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sevgili Arkadaşlar gerçekten Defender satılamaz fiyata mal oldu ve ona kıyamam, Ben ve Canan onu sabah kalktığımızda evin önünde görmessek ne olur düşünemiyorum, zaman ne gösterecek bakalım ama her iki aracın artılarını ve eksilerini yaşayacağım ve size yazacağım, sonuçta Defender olabileceğinin son noktasında, Toyata VX 100 de sevgili Cihanın katkıları ile olabileceğinin son noktası olacak.

Selam, sevgiler

MKG

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar gerçekten Defender satılamaz fiyata mal oldu ve ona kıyamam, Ben ve Canan onu sabah kalktığımızda evin önünde görmessek ne olur düşünemiyorum, zaman ne gösterecek bakalım ama her iki aracın artılarını ve eksilerini yaşayacağım ve size yazacağım, sonuçta Defender olabileceğinin son noktasında, Toyata VX 100 de sevgili Cihanın katkıları ile olabileceğinin son noktası olacak.

Selam, sevgiler

MKG
Mustafa Bey,Geçmiş olsun.İyi olduğunuza sevindim.Sayenizde tam donanımlı arazi aracı ile dengeli riske girmeden nasıl ofroad yapılması gerektiği hakında bir fikir sahibi oldum.Ayrıca sizi tanımakta benim için bir kazanım oldu.Başka etkinliklerde keyfli şekilde görüşmek dilğiyle..

Mustafa abi bir tanede JEEP alirsan birlesmis milletleri olucaksin off road un ;D

MKG' Alıntı:

Selam, sevgiler

MKG

Mustafa abicim bu arabayı Canan abla kullanmaycakmıydı?

lift, snorkel, mt, vinç, çelik tampon ........ hayırdır inşallah ;D ;D ;D

Toyotacılar atakta çok yoğun halkla ilişkiler çalışmalaraı yapıyorlar ve birebirde ikna yetenekleri oldukça yüksek galiba :smiley:

Yoğun bir atak yapıyorlar baskı her türlü araç test sürüşü desteği, al bu gece sende kalsın yarın getirirsin gibi bir çok kampanya faal olarak devam :smiley: bana da çok geliyorlar cazip teklifler ile

Mustafa abi asla tamamen tyt ci olmaz diyoruz ama bakalim, LR cephesi en azindan Onur u arasina katti ;D

endy' Alıntı:
Yoğun bir atak yapıyorlar baskı her türlü araç test sürüşü desteği, al bu gece sende kalsın yarın getirirsin gibi bir çok kampanya faal olarak devam :smiley: bana da çok geliyorlar cazip teklifler ile
banada gelsinlerde göreyim ikna edebileceklermi :D :D bedava verseler almam be o arabalardan ;D :p

Tempus' Alıntı:
Mustafa abi asla tamamen tyt ci olmaz diyoruz ama bakalim, LR cephesi en azindan Onur u arasina katti ;D
olay bundan ibaret kürşat abi cephemize bir kardeşimiz daha katıldı MKG abim siyaset yapıyor t*y*t camiasıda hevesleniyor :D :D :D

Tüm japon araçları ile ilgili en beğenmediğim nokta klima veya kalorifer göstergelerinin hepsinde aynı olması o itici kırmızı mavi beyaz oturan adam pozisyonları şeklende kötü biride çıkıp değiştirelim şunu dememiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR