Tempus' Alıntı:mt leri cikartip at taksammi bundan sonra mt gerekirmi yaw?
Mustafa Bey,Geçmiş olsun.İyi olduğunuza sevindim.Sayenizde tam donanımlı arazi aracı ile dengeli riske girmeden nasıl ofroad yapılması gerektiği hakında bir fikir sahibi oldum.Ayrıca sizi tanımakta benim için bir kazanım oldu.Başka etkinliklerde keyfli şekilde görüşmek dilğiyle..MKG' Alıntı:Sevgili Arkadaşlar gerçekten Defender satılamaz fiyata mal oldu ve ona kıyamam, Ben ve Canan onu sabah kalktığımızda evin önünde görmessek ne olur düşünemiyorum, zaman ne gösterecek bakalım ama her iki aracın artılarını ve eksilerini yaşayacağım ve size yazacağım, sonuçta Defender olabileceğinin son noktasında, Toyata VX 100 de sevgili Cihanın katkıları ile olabileceğinin son noktası olacak.
Selam, sevgiler
MKG
MKG' Alıntı:Sevgili Arkadaşlar gerçekten Defender satılamaz fiyata mal oldu ve ona kıyamam, Ben ve Canan onu sabah kalktığımızda evin önünde görmessek ne olur düşünemiyorum, zaman ne gösterecek bakalım ama her iki aracın artılarını ve eksilerini yaşayacağım ve size yazacağım, sonuçta Defender olabileceğinin son noktasında, Toyata VX 100 de sevgili Cihanın katkıları ile olabileceğinin son noktası olacak.
Selam, sevgiler
MKG
endy' Alıntı:Toyotacılar atakta çok yoğun halkla ilişkiler çalışmalaraı yapıyorlar ve birebirde ikna yetenekleri oldukça yüksek galiba
banada gelsinlerde göreyim ikna edebileceklermi bedava verseler almam be o arabalardan ;Dendy' Alıntı:Yoğun bir atak yapıyorlar baskı her türlü araç test sürüşü desteği, al bu gece sende kalsın yarın getirirsin gibi bir çok kampanya faal olarak devam bana da çok geliyorlar cazip teklifler ile
olay bundan ibaret kürşat abi cephemize bir kardeşimiz daha katıldı MKG abim siyaset yapıyor t*y*t camiasıda hevesleniyorTempus' Alıntı:Mustafa abi asla tamamen tyt ci olmaz diyoruz ama bakalim, LR cephesi en azindan Onur u arasina katti ;D
Tempus' Alıntı:Mustafa abi bir tanede JEEP alirsan birlesmis milletleri olucaksin off road un ;D