7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,278,233
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
Mete hocam allah razı olsun, kesene bereket, baklavanın sonunu şimdi yedim ;D yarısını saklamıştım kampda sabah bir baktım 5-10 tane kalmış onları kaçırdım istanbula ;D

Afiyet olsun
O kadar da olsa kaçırabildiğine şaşırdım ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Mete hocam allah razı olsun, kesene bereket, baklavanın sonunu şimdi yedim ;D yarısını saklamıştım kampda sabah bir baktım 5-10 tane kalmış onları kaçırdım istanbula ;D

Tüüü allah senin emi,yaw benim baklavadan haberim bile yok,tamam giderken bahsetmiştin ama,geldiğinden haberim yok. :smiley:
Nasıl kaçırdık yaw :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tüüü allah senin emi,yaw benim baklavadan haberim bile yok,tamam giderken bahsetmiştin ama,geldiğinden haberim yok. :smiley:
Nasıl kaçırdık yaw :smiley:

Lan sen yemediysen gece o kadar baklavayı kim yedi ;D ;D ;D baklavadan haberi olanlar siz ve buraklardınız sen yemediysen kesin burakların işi ;D ;D ;D afiyet olsun :D

cihanülker' Alıntı:
valla ben 1 tane yedim ,ama süperdi o neydi öyle ya

abi o osmaniyede meşhurdur saray baklavası

antepliler bile geçerken orda durup baklava alır ;D en güzel yanı normalde baklava insanı keser 4-5 yiyince bunu aç karnına bir kilo yerim yemek niyetine kesilmem ;D

artık mete hocam her gelişde getiricek şansı yok ;D

Tempus' Alıntı:

antepliler bile geçerken orda durup baklava alır ;D en güzel yanı normalde baklava insanı keser 4-5 yiyince bunu aç karnına bir kilo yerim yemek niyetine kesilmem ;D

ulen mete hocam emekli maaşını bana şalgam ,sanada baklava alarak bitirecek ,her hafta bir etkinlik olmaz yeter senede bir kafidir :D :D :D :D

Yaw yok,1 dilim bile yemedim valla :D
Tüh bee kaçırmışız :smiley:

vay beee,biz ellerimizle saclar yumurtalar yapalım,adamlar aç kalmasın diye,bunlar bir dilim baklavayı haber vermesin,eyvallah :D :D

Tempus' Alıntı:
varya yakında sizin arabayı ingiltereye LR fabrikasına yollasak adamlar bu ney diye tanımıcak he ;D

walla daha aracın yürüyen veya mekaniğinde orjinal dışında hiç malzeme kullanılmadı onun dışında araçta sadece arka koltuğu söktük ve çanta yaptık onun dışında aracın orjinalliğini bozmadık ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen doğruda ,siz artık tata markasınız öyle değilmi :D :D :D :D :D

araç yirmi yaşında ve şimdi piyasada yapılan bazı fitiller çok daha yeni teknoloji ile yapılıyor ve kaliteside gayet iyi, orjinal fitillerde köşeler açılı birleştirildiği için araçlara çok daha iyi oturuyor. dediğim gibi diskonun bagajda köşeler yuvarlak olduğu için orjinaller yakın kesitte metre işi fitiller gayet rahat döner. sonuçta denemek sadece 20-25 tl ;D ;D ;D

bu arada fitiller halen orjinal ama yakında onlarıda değiştirebilirim (ebay sağolsun ;D )

cihanülker' Alıntı:
ulen mete hocam emekli maaşını bana şalgam ,sanada baklava alarak bitirecek ,her hafta bir etkinlik olmaz yeter senede bir kafidir :D :D :D :D

abi merak etme ben paketleri hazirlatir mete hocamın kapıya bıraktırırım gerekirse ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

haa abi hakkaten şalgam dmeişken benim baklavadan en azından herkes birer tane yedide biz şalgamı hiç görmedik ne oldu ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

Tabii getiririm ama Cihan'ın şansı zayıflıyor. Antalyaya giderse onu nerden bulacağızda Saray baklavası ikram edeceğiz. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR