7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,063

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ben bir kaç resim daha yükleyeyim

DSC00191.jpg

th_20091213162845.jpg

yunus bager' Alıntı:
Ya ben anlamadım neden arkakapıdan çikip tekrar önden girdi ? :smiley:

Arabada otomatik su seviyesi sensörü var... Alarm verince Arka kapıyı ACİL ÇIKIŞ için OTOMATİK olarak açıyor. Şöyle bi sorun var İNGİLİZ DÜŞÜNMÜŞ YAPMIŞ. Madem acil bi durum var KAPI DIŞARDAN KAPANIRSA ALARM SUSUYOR

Yavuzda onun için ööle yapmış

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
th_101_6660.jpg

DEFENDER ACİL ÇIKIŞ KAPISI ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Benden önce davranmış ;D ;D ;D ;D ;D

Ama açıklayayım , discodan strap aldım bagaja koydum , diğer defender battı onu çekmeye giderken kapıyı kapatmayı unutmuşum ;D ;D

Bugün ziyaretçilerim vardı , Üyelerimizden Murat Dilmen benimle tanışmayı çok istiyormuş çıktı geldi, onun defenderi test ettik, Yunus kusura bakma laf aramızda 2,5 dizelden bir halt olmaz güç te tork ta sıfır , ok144 benzeri 7,50 lastik var oranlar benimkiyle aynı, ama çekmiyor arkadaş, 2,5 benzin 38 i fıldır fıldır döndürüyor aynı oranlarla.

101_6647.jpg
101_6649.jpg
101_6650.jpg
101_6653.jpg

2,5 dizel standard Defender , ben kullanıyorum , valla naaptıysam ivmelenmiyor meret, sonunda kaldık çamurun içinde. :(

Sahibi rica etti lütfen bu videoyu diğer yerlerde paylaşmayalım.

th_101_6659.jpg

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Bugün ziyaretçilerim vardı , Üyelerimizden Murat Dilmen benimle tanışmayı çok istiyormuş çıktı geldi, onun defenderi test ettik, Yunus kusura bakma laf aramızda 2,5 dizelden bir halt olmaz güç te tork ta sıfır , ok144 benzeri 7,50 lastik var oranlar benimkiyle aynı, ama çekmiyor arkadaş, 2,5 benzin 38 i fıldır fıldır döndürüyor aynı oranlarla.
Yavuz abi biz ona hakkını veremiyor diyoruz ve OK 144 yada benzeri lastiklerin hiçbir işe yaramadığını ben kendi defenderimden biliyorum

discovery-V8' Alıntı:
2,5 dizel standard Defender , ben kullanıyorum , valla naaptıysam ivmelenmiyor meret, sonunda kaldık çamurun içinde. :(

Sahibi rica etti lütfen bu videoyu diğer yerlerde paylaşmayalım.

th_101_6659.jpg

Bu arada yanlış anlaşılmasın ufuk abi dışında gruptan (ankara) kimsenin aracı o çukurdan çıkamaz denemesi bedava, dibide kenarlarıda balçığın alası olmuş ;D Defenderin kalması normal, ama beni şaşırtan güçsüzlüğü oldu.

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi bir ona hakkını veremiyor diyoruz ve OK 144 yada benzeri lastiklerin hiçbir işe yaramadığını ben kendi defenderimden biliyorum

Ben kullandım ben ;D ;D ;D ;D ama yere tutunmuyor o ayrı, 3 e çekiyorum gücü yetmiyor ,2 ye çekiyorum nazlana nazlana hızlanıyor, 1 de zaten gömülüp kalıyor, ivmelenme yok araçta , güçsüz hemde öyle böyle değil, benim araçtan (2,5 benzin) sonra kağnı gibi geldi.

discovery-V8' Alıntı:
Bu arada yanlış anlaşılmasın ufuk abi dışında gruptan (ankara) kimsenin aracı o çukurdan çıkamaz denemesi bedava, dibide kenarlarıda balçığın alası olmuş ;D Defenderin kalması normal, ama beni şaşırtan güçsüzlüğü oldu.

Yarın ordayım arabayı yıkamam lazım da :smiley: :smiley: :smiley:

Bunuda ben kullanıyorum , oranlar aynı, lastikler 5 inch daha büyük ama 2,5 benzin onları çevirmeyi beceriyor. Hemde en zor noktasından giriyorum çukura ;D

th_101_6657.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri