7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,238
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Elinde raketle yere düşerken mutfak dolabının camı kırıldı cam kesti elini. Çok ucuz atlattık valla.

Nejat çok geçmiş olsun, allah daha büyük kazalardan saklasın.

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Hocam hayırlı olsun.....:smiley:

Teşekkür ederim arkadaşlar Ormanda fazla kalmaktan yeşermişim ben azönce gelince gördüm.
(Tarih bölümü için bu görevi verdiler saolsunlar)

aslankurt72' Alıntı:
Mete hayırlı olsun.Fenk toplantısı nasıl geçti.Katılım nasıldı
saol Mustafa, korkunç bir yağmur vardı bizim balkonda ateş yakıp oturduk. Tam bir karmaşa burnumuzu dışarıya çıkaramadık. Katılım tabii olarak azdı zaten bunu bekliyorduk ve hatta kimse gelemez diye düşünüyordum. Biraz yorgunluğumu atayım bir başlık açacağım fotoğraflrı topluyorum.

aslankurt72' Alıntı:
Yani ; İptal olması+Benim münferit olarak gelmemem isabet olmuş ;D
Gurup gezisinin İptali için aynı şeyleri söyleyemem çünkü gelecek arkadaşlar zaten zor şartların adamı, öyle havalarda mücadeleyi seviyorlar. Senin tek başına gelmemen isabet oldu tabi bence de, faaliyet yapılmayacağı için gereksizdi.

altug onaran' Alıntı:
ufuk abi, caponlara torpil yapmışlar çaydanlıktan hiç foto yok :smiley:

Çaydanlığın kendini göstereceği bir çamur yokki. Onların oynadığı çamurda Ufuk asfaltta gidiyor gibi dolaşır. Ama bir kurtarma işi olmuş herhalde ileryen zamanda göreceğiz.

acemi80' Alıntı:
Çaydanlığın kendini göstereceği bir çamur yokki. Onların oynadığı çamurda Ufuk asfaltta gidiyor gibi dolaşır. Ama bir kurtarma işi olmuş herhalde ileryen zamanda göreceğiz.

oldu hocam iki kez çekdim galiba

Bu gün senenin ilk karı ile tanıştık size bir kaç defender resmi

091213_134134.jpg

091213_134159.jpg

091213_171202.jpg

091213_134148.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR