schweps' Alıntı:kdz.Ereğli'de yaşıyorum. İnternet üzerinden satış yapan bir yer biliyorsanız oradan almayı tercih ederim aslında.
YavuzÇ.' Alıntı:Şenol hocam karadeniz ereğli'de kesinlikle vardır satan bir yer. Reklamcı'lara bir danışın aluminyum levha nereden alırım diye sizi yönlendireceklerdir eminim. Sizin tasarımlar en fazla 1,5 mm kalınıkta levha ile olur bence.
burakuysal' Alıntı:sizin için google amcada arattım baya bir firma listesi çıktı ereğli de aluminyum satan:
http://www.firmasec.com/firmalar/kr-metal/zonguldak/
Bilmiyorum ama takılır gibi. Hava alışı tek bir noktadan değil, kapağın tüm çevresinden alıyor, modifiye edip onları kapatıp tek biryerden delik açmak gerek ama hiç gerek yok benzinli arabada bence... Şekil içinse sadece, kalorifer çıkışına tak geç.burakuysal' Alıntı:Adamın muhteşem Renault 9 u konuyu kaynattı soruma cevap almadım diğer tarafta.
Yağlı hava filtresine şnorkel takılmıyor mu? Hangi aracın ki ile değiştirmek gerekiyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kesinlikle katılıyorum ancak Series'lerin yağlı hava filitresi Afrika çöllerinde bile yeterli temizleme ve uzun ömür sağlıyormuş. Harbiden gerek yok bence...dturan' Alıntı:Şnorkeli sadece su geçişi olarak düşünmemek lazım çok tozlu toprak yollarda fitrenin çabuk tıkanmasını önlemek içinde önemli.
.... Et satılmasın zaten. 5 yıl sonra mumla aranacak Seriesler. Şu an bile yok folofoş olmamış Series piyasada.burakuysal' Alıntı:Yok şekil değil. Gerekebilir diye. Bu bende kalacak sanırım.