7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,651
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

kdz.Ereğli'de yaşıyorum. İnternet üzerinden satış yapan bir yer biliyorsanız oradan almayı tercih ederim aslında.

Etiketler

Şenol hocam karadeniz ereğli'de kesinlikle vardır satan bir yer. Reklamcı'lara bir danışın aluminyum levha nereden alırım diye sizi yönlendireceklerdir eminim. Sizin tasarımlar en fazla 1,5 mm kalınıkta levha ile olur bence.

schweps' Alıntı:
kdz.Ereğli'de yaşıyorum. İnternet üzerinden satış yapan bir yer biliyorsanız oradan almayı tercih ederim aslında.

sizin için google amcada arattım baya bir firma listesi çıktı ereğli de aluminyum satan:

http://www.firmasec.com/firmalar/kr-metal/zonguldak/

Yapacağınız sürgülü kapak için ise, eğer plastik türevi bir malzeme düşünüyorsanız hafele gibi mobilya malzemesi satan yerlerden, yok metal olsun derseniz ;garaj ve işyeri kepenkleri yapan yerlerde benzeri şekilde çalışan demir saçtan rollform yada alüminyum ekstrüzyonla üretilmiş stor profilleri bulabilirsinz.

Kalınlık olarak 2,5-3 mm düşünüyordum. Pencere dışındaki kepenkleri hep plastik malzeme sanırdım.
Alüminyum olanları da varmış. Ereğli sanayiindeki kepenk işiyle uğraşanlara soracağım. Reklamcılara da al. levha sorarım.
Teşekkürler.
YavuzÇ.' Alıntı:
Şenol hocam karadeniz ereğli'de kesinlikle vardır satan bir yer. Reklamcı'lara bir danışın aluminyum levha nereden alırım diye sizi yönlendireceklerdir eminim. Sizin tasarımlar en fazla 1,5 mm kalınıkta levha ile olur bence.

Burak Bey,
İlginiz için teşekkürler. Bu firmalar çoğunlukla sac tüccarı. Stoklarında alüminyum tutmazlar ama yine de soracağım.

burakuysal' Alıntı:
sizin için google amcada arattım baya bir firma listesi çıktı ereğli de aluminyum satan:

http://www.firmasec.com/firmalar/kr-metal/zonguldak/

Adamın muhteşem Renault 9 u konuyu kaynattı soruma cevap almadım diğer tarafta.
Yağlı hava filtresine şnorkel takılmıyor mu? Hangi aracın ki ile değiştirmek gerekiyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yağlı hava filtresine şnorkel takılmıyor mu? Hangi aracın ki ile değiştirmek gerekiyor?

burakuysal' Alıntı:

Bilmiyorum ama takılır gibi. Hava alışı tek bir noktadan değil, kapağın tüm çevresinden alıyor, modifiye edip onları kapatıp tek biryerden delik açmak gerek ama hiç gerek yok benzinli arabada bence... Şekil içinse sadece, kalorifer çıkışına tak geç.

Şnorkeli sadece su geçişi olarak düşünmemek lazım çok tozlu toprak yollarda fitrenin çabuk tıkanmasını önlemek içinde önemli.

dturan' Alıntı:
Şnorkeli sadece su geçişi olarak düşünmemek lazım çok tozlu toprak yollarda fitrenin çabuk tıkanmasını önlemek içinde önemli.

Kesinlikle katılıyorum ancak Series'lerin yağlı hava filitresi Afrika çöllerinde bile yeterli temizleme ve uzun ömür sağlıyormuş. Harbiden gerek yok bence...

Tatilden 2 series fotosu. Biri Marmara adası diğeri erdek de.

ImageUploadedByTapatalk1409512906.900848.jpg

ImageUploadedByTapatalk1409512922.981884.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR