7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,659

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu ara herkes de rehavet var :smiley:
Defender ın standart şarz dinamosu kaç amper bilen varsa şimdi konuşsun :smiley: yoksa 120A alıp taksam sıkıntı olurmu cevap versin :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

6mm pleksiglass dan kestiriyorum yan camları. Lamine camlar araç arazide esnedikçe ve kapı sert kapanınca çatlıyor. Tamam umut orjinal değil ama bıktım çatlamasından...

ImageUploadedByTapatalk1408088297.234549.jpg

ImageUploadedByTapatalk1408088326.049936.jpg

sakın kestirme.
allah göstermesin bir kaza anında bıçak gibi etki yapar pleksi. camları normal düz camdan kestir, sonra temper yaptır.

Inşallah öyle bişey olmaz

Ttemper cam arazide araba esneyince köşeden azıcık esneyince Tuzla buz oldu. Lamine olan camlar da kırık. Düz yolda gitsek sıkıntı yok da gerçekten kuru hava tepe taşlı tırmanışlarda kasıyor Yavuz hocam.
Yanlız dikkat ettiniz mi bilmiyorum yarış arabalarında ve bazı offroad yarış araçlarında lamine cam değil de pleksi kullanıyorlar yan camlarda.

hemde çok iyi bilirim o malzemeleri, dragmaceraları çoktur bizde. Ancak o malzeme pleksi değil ve adı solid. İlaveten yan tarafta kullanılan malzemeler kalın kesitli değil ince olur. Ben söyleyerek uyarıda bulunmak zorundayım, dahasına gücüm yetmez.

Merhabalar,
Defender 110 hardtop araç içine, alüminyum plakalardan aşağıdaki gibi bir dolap yapmayı planlıyorum.
Kapak olarak akordeon tipi yukarı sürülerek açılan bir yapı düşünüyorum. İki taraf ta açıldığında tavanda girişmeyecek şekilde kılavuzları olacak.
Ekli aracın dışında kullanılan bu kapak malzemesini (alüminyum) nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
Dolap konusunda da önerilere açığım.

Dolap.jpg

24185066.jpg

Ist ikitelli org san böl demirciler san sit alm plaka satan istenilen ölçüde kesen yerler var. Biraz koşturmanız gerekecek ama hoş olur.

Burak hocam bilgi için teşekkürler. İst'a gittiğim zaman uğrarım ikitelliye.
Umut hocam, teşekkürler. Umarım güzel olur.

schweps' Alıntı:
Burak hocam bilgi için teşekkürler. İst'a gittiğim zaman uğrarım ikitelliye.
Umut hocam, teşekkürler. Umarım güzel olur.
Aynı sitede
Otomatik kepenk malzemeyi satan firmadan da panjur malzemelerini alabilirsiniz. Ama bunlar için ist a gelmenize de değmez sanırım. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum kusura bakmayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri