7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,523
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bu gün içindeki paslı demir aksamı boyadım. Perşembeye de zeminine likid membran süreceğim allah kısmet ederse...
koltukları söktüm monte etmedim o yüzden
satan arkadaş fren merkezine mutlaka baktır dedi. Nedir bu fren merkezi umut?

Etiketler

Hayırlı olsun Burak, acilen güvenilir bir usta edin oralarda:smiley:)))

Bu arada bunların fren merkezi tek devreli. Patladı mı bitersin, gider dalarsın 5 arabaya öyle durursun Allah korusun... Ayrıca merkezle hzne arasında mı ne gözüken bir 3-4 cmlik lastik boru var, mutlaka onu kontrol ettir. Ora patladı mı da direk fren patlamış oluyor. Herif belki onu kastetmiştir.

burakuysal' Alıntı:
Abicim nasıl geldim işe bilmiyorum. Freni 3 kere pompalıyorum ancak duruyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Frenler kampana bunların, zaten taş gibidir. Merkezde sıkıntı varsa anlayanı bulmak zor. Defenderdan anlarım diyen de anlamıyor bunlardan malesef... Bunları kastetmiştim ben sana önceden tavsiye verirken.. Neyse herşeye rağmen zevkli arabadır.

Yavuz hocam kemiklerim eridi sanki yorgunluktan. Çok yardımınıza ihtiyacım var. Dün deryanın burada ilk yazdıklarını görünce moral buldum biraz. Bu gün aracı nasıl biliyor maaşallah. Darısı başıma.

Cesaret değil cahillik. Satan arkadaşla deneme sürüşüne çıktığımızda o frenle aracı nasıl kullanıyordu anlatamam size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri