7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,541
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

burakuysal' Alıntı:
İçine turbulinea mı kaçtı senin?
:smiley:))))))))Tövbeeee Allah korusun...
Şaka bir yana Series daha zor bir araç. (Defendera göre) Kritik bulunamayan parçaları mevcut. Şanzıman yapılırken neredeyse toparlayamıyorduk benimkini, Kayalar ve Gayedeki son stokları aldım:smiley:)))) Bazı şeyleri çok daha basit, bence Defenderdan daha sorunsuz, ama makaslı vs olmasından daha konforsuz... Yolun Angaraya düşerse gel kullan benimkini, iddialıyım en güzel ve sıkıntısız Series 3 SWB benimki, ona göre karar ver.

Etiketler

Gariban burağın avatarı battı herife saftirik burak da avatarı değiştirmeye kalkınca eldelinden de oldu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

burakuysal' Alıntı:
2 kişilik series arkası tenteli. Arkasını hardtop ile kapataniyormuyuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne diyon abicim kafa gitti:smiley:))) Kısa şase ve tenteliyse zaten para yetmez almaya. 109 tenteliyse bence pek bişeye yaramaz. Bence yarın telefonlaşalım adam gibi uzun uzun anlatayım ben sana:smiley:)) Ama bence senin 110 düz dizel defender alıp yavaş yavaş ilerlemen lazım...

Land değil ama bunun kıymetini bilen çıkmamış burada :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1402341880.152392.jpg

yok hacı yıkadım arabayı köpüklü şampuanla su almadı
sonra ben içini basınçlı makineyle yıkadım :smiley:
73 model araba orjinal boyası duruyor. boyatma sakın dedi satan ama dayanamicam sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri