7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,104
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bulent kocoglu' Alıntı:
Ya Deryacığım

Allah takdirimidir nedir:smiley:

Benim Anadol bi seferde alkışlar arasında TUV den geçti.
Hatırladığım kadarıyla seninkinin fabrika boyası bile üzerinde duruyordu dimi Bülent abi. O geçmesin de biz mi geçelim :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

özgür.yörüker' Alıntı:
,

Ne işler çeviriyorsun :smiley:
:smiley:
110 dan 160 yapmayı düşünüyorum :smiley:
Çeki demirini işlettim, kasadan çekme römork yapıcam :smiley:
Pazartesi Seymen'e gelicem hurda bakmaya

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1401940110.147915.jpg

özgür.yörüker' Alıntı:
İyiymiş ama normal römorktan daha ağır olmaz mı

Onu bilmiyorum özgür. çok fazla ağır olacağını sanmıyorum seymene o yüzden gidip bakıcam. arabada sürekli taşıdığım kamp malzemelerini koyucam ona. sonuçta arabaya gereksiz yük koymadan lazım olduğunda takıp çıkıcam yola. nasıl olacak benimde fikrim yok şuan. ama resimdeki gibi yapabilirsem 10 numara olur :D
hatta üste çadır yerine 3.80 zodyak koyabilirilim ;D

O zehir kana karışınca kötü oluyor. hanımdan korkmasam satacağım kendi arabamı alacağım hemen; ama sonra eve giremeyip defender da yatmak var işin ucunda :D

Arkadaş bir insan rüyasında sahibinden.com da ki defender ilanlarını inceler mi? turbolinea dan mı bulaştı yoksa defender zehirinden mi çözemedim bu işi!...

burakuysal' Alıntı:
O zehir kana karışınca kötü oluyor. hanımdan korkmasam satacağım kendi arabamı alacağım hemen; ama sonra eve giremeyip defender da yatmak var işin ucunda :D

Arkadaş bir insan rüyasında sahibinden.com da ki defender ilanlarını inceler mi? turbolinea dan mı bulaştı yoksa defender zehirinden mi çözemedim bu işi!...
Aaaahahahahahahahahahahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tımarhanelik olacak adam sonunda turbo yüzünden...

Derya bey bot için römork düşündünüz mü? Hem bu römork sayesinde suya kadar botunuzu tek başınıza indirip çıkarabilirsiniz.
Resimdeki tekne 4,60 motorsuz ağırlığı 240 kg 25 beygir evinrude var motor. 1 kişi rahatlıkla suya indirip çıkarabiliyor. Irgat da işe yarıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ImageUploadedByTapatalk1401951125.903818.jpg

Deryacığım

Römork olmaz , sana önerim aşağıdaki gibi doubledefender yapman
Üst kat yatak odası, alt kat oturma odası :smiley:
Tadından yenmez sen yapmazsan ben yapacarım
Hurdacıya gidince benim için de araştır

lr.jpg

burakuysal' Alıntı:
Derya bey bot için römork düşündünüz mü? Hem bu römork sayesinde suya kadar botunuzu tek başınıza indirip çıkarabilirsiniz.
Resimdeki tekne 4,60 motorsuz ağırlığı 240 kg 25 beygir evinrude var motor. 1 kişi rahatlıkla suya indirip çıkarabiliyor. Irgat da işe yarıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Burak, onuda düşündüm ama bu sefer bot için ayrı kamp için ayrı 2 römork lazım olacak. benim arabadaki kamp yükünü hafifletmem lazım. araziye girince ağırlık büyük sıkıntı. araziye girerken römorku bırakıcam, kampa giderken takıp çıkıcam. zaten düz dizelin canı belli :smiley:
3.80 zodiak botu 2 kişi rahatlıkla indirip kaldırabiliyoruz. kumsala kadar girtikten sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

bulent kocoglu' Alıntı:
Deryacığım

Römork olmaz , sana önerim aşağıdaki gibi doubledefender yapman
Üst kat yatak odası, alt kat oturma odası :smiley:
Tadından yenmez sen yapmazsan ben yapacarım
Hurdacıya gidince benim için de araştır

Bülent abi, resmen kaçak kat çıkmışlar buna ;D sana yakışır abi, artık motoru bırakır bununla dünya turuna çıkarsın. şaka maka sende de iyi defender arşivi var anladığım kadarıyla ;)

römorku incelemek isterseniz ikitelli de işyerimde. duruyor. Aslında düşündüğünüz yük römorkunu da burada demirciler sanayi sitesinde ölçülerini vererek malzemesini siz alarak çok ucuza çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. Siz de benim gibi uğraşmayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla :smiley:

burakuysal' Alıntı:
römorku incelemek isterseniz ikitelli de işyerimde. duruyor. Aslında düşündüğünüz yük römorkunu da burada demirciler sanayi sitesinde ölçülerini vererek malzemesini siz alarak çok ucuza çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. Siz de benim gibi uğraşmayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla :smiley:
Aynen bende uğraşmayı sevdiğim için koşturuyorum böyle. Benim de iş yerimde torna kaynak demir atölyem var. boş vakitlerde uğraşmayı düşünüyorum şimdilik. sadece şasi ve gönye önemli benim için. arabanın arkasında sağa sola gezmesini istemem çünkü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR