7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,597

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Size ben bir şey diyeyim mi?
Ben arabayı sizinki kadar güzel yapsam araziye sokmaya kıyamam :D
Araziye sokmayacaksam bu kadar masrafa ne gerek var?
Çok büyük ikilemdeyim ....

burakuysal' Alıntı:
altuğ sen şu 70kg malzeme ve içeriği hakkında bir fikir ver abicim

pütür atmaya üşendim :( üşenmesem önce bir katta pütür atıcaktım

temizlik sonrası
1- bitüself (bir tarafı alimünyum diğer tarafı bütümlü kendinden yapışkanlı bir malzeme)
2- 9mm k-flex (bir tarafı yapışkalı kauçuk köpüğü)
3- mineflodan biraz daha kalın muşamba benzeri membran

inşaat işim de var izolasyondan anlıyorum:;)
yapılması gerekeni zaten yapmışsınız. pütüre hiç gerek kalmamış zaten. Araç da muhteşem olmuş zaten..

saydım 105 tane , ama ne olur olmaz 120 tane perçin lazım. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nereden alınır bu zıkım?

dodikler içinse illa da perçin şart değil yavuz bey. Bir arkadaşın aracında gördüm alyan anahtarıyla sıkılan vidalardan yapmışlar şık duruyordu. onun inoksundan olursa harika durur. bakayım internette resmini bulursam size öneririm...

http://www.cetin.com.tr/Grup.aspx?ID=CI

DIN912 IMBUS CIVATA idi o arkadaşın dodiklerde ve kaput üzeri şişirmede gördüğüm civata. Şık da duruyordu...

Ama siz illa da perçin diyorsanız buyrun seçin:

http://www.cetin.com.tr/Grup.aspx?ID=PE

Sağol Burak bey; dodik için değil. Kamyonetin arka kasası ve kupada bir kaç yer var onlar için, paslanmaz geniş perçin lazım.

http://www.islamcivata.com/percin.html

yavuz bey islam civata benim yan sitede. kargo konusunda sorun çıkarırlarsa ben alıp size kargolayabilirim. Baya büyük firmadır bunlar. ellerinde her türlü perçin civata bulunur.

burakuysal' Alıntı:
http://www.islamcivata.com/percin.html

yavuz bey islam civata benim yan sitede. kargo konusunda sorun çıkarırlarsa ben alıp size kargolayabilirim. Baya büyük firmadır bunlar. ellerinde her türlü perçin civata bulunur.
Burak bey defender in geniş paslanmaz pop perçinleri var,özel. O malzemeleri sordum, Ben Ankara'da bir bakayım önce, olmadı sizden yardım isterim.

tamam yavuz bey. mesaj atarsınız önce islamcivatayla görüşürsünüz ( yanlış birşey almayayım ben o yüzden) sonra isterseniz ben gidip alıp size yollarım eğer onlar yollamazsa...

Kayalarda yokmu yavuz abi?

Ben çok özel malzemeleri würth den alıyorum sitesini bir kontrol edin isterseniz. çok fazla çeşit vardı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR