7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,570
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kürşad orta kilit çok iş görüyor. Biz yıllarca trakyanın karında kışında çamurunda çalıştık, arabalarda sadece orta kilit vardı ;)

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Kürşad orta kilit çok iş görüyor. Biz yıllarca trakyanın karında kışında çamurunda çalıştık, arabalarda sadece orta kilit vardı ;)

Sedat zaten araba ufak sayılır, motoru güçlü, arabayı çapraza düşürmeden gidersem yada 30 cm çamura batırmazsam yürür extreme lastiklerle eminim. Ama ilk fırsatta arka kilidide takıcam :smiley:

iki aydir izinsiz çalişiyorum bayramin 3 gunu hariç firsat varda biz çikmiyoruz sanki

RedlinE' Alıntı:
iki aydir izinsiz çalişiyorum bayramin 3 gunu hariç firsat varda biz çikmiyoruz sanki

Bu TYT cılarında hep bir bahanesi var, ya araç ağırdır, ya yeni yıkanmıştır vesaire vesaire ;D

haksızlık etmeyelim arkadaşlara,
haftaya çıkıyorlar araziye, :smiley:

RedlinE' Alıntı:
.........................................
Benim aracim dar alanlari segmez buyuk cunki

Bu konuyu delikanli adaminki buyuk olur diye kapatiyorum

Defender küçük mü demek istedin :D :D :D :D

Bırak Defender ları Ben discoyla bile Ormanın 80 lerinin yanına parkedince utançlarından saklanacak yer arıyorlar, yan yana bir foto çekip göndereyim istersen bir ara :D :D :D :D

Arabaya 8 araba parasi masraf et onuda yurutmek için iki tanede boz garajda sakla sonrada git. ormanin şitandart arabasina laf et..
Yavuz bey size yakiştiramadim ben bunu

Bursayada gelmiyosunuz zaten

RedlinE' Alıntı:
Arabaya 8 araba parasi masraf et onuda yurutmek için iki tanede boz garajda sakla sonrada git. ormanin şitandart arabasina laf et..
Yavuz bey size yakiştiramadim ben bunu

Bursayada gelmiyosunuz zaten

:D :D :D Disco için bişey bozmadım kırılmaz dökülmez neden bozayım , Def 110 içinde anlatamdım daha olduğu standart diyorum daha modifiye etmedim diyorum anlatamıyorum kimseye.

Ayrıca benim disconun 2 katına mal olmuş modifiyeli 80 leride beklerim yan yan foto için :D :D :D Foto için diyorum çünkü araziye zaten girmiyorlar o bakımdan :D :D

RedlinE' Alıntı:
Bende duydum. Kapi kapaliyken aracin icine fare giremedigi zaman kapi ayarlari iyi diyorlarmiş. artiii gazda 500 yaktiklarindada ayarlarsuper diyorlarmiş.e hal boyle oluncada oynanacak tek yer arka bahce

Yemez oyle 50/100 km yol yapiyimda kamp atiyim.
hani arabaya dvd takmişya o 50 giderken can sikilmasin diye
attada guçlu bir teyp koymuşe oda normal duyamıyorkı sajman sesinden muzigi

Amaa bu kardeşiniz sizi tenekelerinizlede seviyor.

Sizde ozendigim tek şey var. çok kenetlenmişsiniz.
Geçen sakalli abimin oraya gittim. Herkez kankaa ulandedimne iş kendime sonra aklima geldi adamlar her akşam burda eşlerinden çok goruyolardir birbirlerini olcak tabi.
sonra aklima şey geldi ulenn her işlerini burdami goruyolar acep :smiley:)))

;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri