7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,594
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
bende onu diyorum işte , benim başka arabam yok günlüğüde aynı uzunyoluda tatilide okul serviside tarlada römork çekiciside offroad aracıda, sen bunların yarısı yap o arabayla ozaman konuşalım :D :D :D

arabanın üzerinde maxxis m8080 mudzillayla ankara trabzon ankara yaptığımı biliyorum ben kışın ortasında iş için ;)
Yav yok yapmıyor işte benim araba onları. Anlatamıyorum. Harrana gitmiyor mesela Ağustosta hararet yapıyor anında. Kışın kayıyor binemiyorum. Tüketim desen felaket, sanki SU karb var iki tane gibi çok yakıyor... Allah belasını versin bu japonların. Direksiyon desen kazık gibi. Koltuk desen taş. Klima desen alttan alttan esiyor. Vergi desen manyak. Sevmiyorum arabamı itiraf ediyorummmmmm.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Yav yok yapmıyor işte benim araba onları. Anlatamıyorum. Harrana gitmiyor mesela Ağustosta hararet yapıyor anında. Kışın kayıyor binemiyorum. Tüketim desen felaket, sanki SU karb var iki tane gibi çok yakıyor... Allah belasını versin bu japonların. Direksiyon desen kazık gibi. Koltuk desen taş. Klima desen alttan alttan esiyor. Vergi desen manyak. Sevmiyorum arabamı itiraf ediyorummmmmm.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

:D :D :D :D ulen 29 inch lastikle bir harrana gittin iyiki hee :D :D :D

29 da pek kucukmus, cekirdek gibi ;D

yavuzu defenderda gercekten ilkel,, karoser, motor bide lastik......

çağlar' Alıntı:
29 da pek kucukmus, cekirdek gibi ;D

yavuzu defenderda gercekten ilkel,, karoser, motor bide lastik......
;D ;D ;D
Bu Defendercılarda ölçü nizam falan yok işte...31 i 29 görüyo herif. Napsın arabasının kapı aralıkları bile 3 inç ;D ;D ;D ;D ;D
Bi de ayar yapmışmış lık lık diye kapanıyomuş. Özelliğe bak, kapısı lık lık kapanan araba! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yok kapanmasaydı ;D Adamlar bunlara seviniyo işte napalım he diyoz biz de büyüğümüzdür, bizden ağırdır tenhada karşılaşırız felan diye suyuna gidiyoz ;D ;D ;D

Ankarada bir etkinlik yapsanıza, FJ40 la gelmek istedim, sizin ordan sağ çıkabilir mi? ;D

discovery-V8' Alıntı:
Müco delimiyim 100 TYT anın içine dalayım , hele birde Cihanın çenesi var ki sorma, arabayı yaktırır bana orada, Ama seni bizim arka bahçede misafir edebilirim bir kaç günlüğüne , dönüş için ucak biletini ayarla yanlız, meşhur TYT parkurumuz var , Biri gelir difini kırar öteki gelir karın üstü çöker, diğer, gelir hub u dağılır , berikinin basamağı ezilir, suda boğulur say say bitmez, Benim 4 tekerli maymunlarım dışında Tek araç var sağ salim dolaşan Oda dedenin mutant ı :D :D :D :D :D :D

Bakkan' Alıntı:
Ankarada bir etkinlik yapsanıza, FJ40 la gelmek istedim, sizin ordan sağ çıkabilir mi? ;D

neredeyse Her hafta yapıyoruz biz etkinlik, hatta ben hergün mutlaka bir debelenir gelirim çamur çepelek 5-10 dakika bile olsa , sizide herzaman bekleriz :smiley: Sedat biliyor son bir baskın yapmışlardı bana Galiba birtek umutun araç sağlam döndü onuda kurtarıcı diye fazla hırpalamadık :D :D hatta Cihanı koç alianz gelip aldı :D :D :D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Bu Defendercılarda ölçü nizam falan yok işte...31 i 29 görüyo herif. Napsın arabasının kapı aralıkları bile 3 inç ;D ;D ;D ;D ;D
Bi de ayar yapmışmış lık lık diye kapanıyomuş. Özelliğe bak, kapısı lık lık kapanan araba! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yok kapanmasaydı ;D Adamlar bunlara seviniyo işte napalım he diyoz biz de büyüğümüzdür, bizden ağırdır tenhada karşılaşırız felan diye suyuna gidiyoz ;D ;D ;D

Yutturucam bunları sana harf harf kelime kelime :D :D :D :D

Bende duydum. Kapi kapaliyken aracin icine fare giremedigi zaman kapi ayarlari iyi diyorlarmiş. artiii gazda 500 yaktiklarindada ayarlarsuper diyorlarmiş.e hal boyle oluncada oynanacak tek yer arka bahce

Yemez oyle 50/100 km yol yapiyimda kamp atiyim.
hani arabaya dvd takmişya o 50 giderken can sikilmasin diye
attada guçlu bir teyp koymuşe oda normal duyamıyorkı sajman sesinden muzigi

Amaa bu kardeşiniz sizi tenekelerinizlede seviyor.

Sizde ozendigim tek şey var. çok kenetlenmişsiniz.
Geçen sakalli abimin oraya gittim. Herkez kankaa ulandedimne iş kendime sonra aklima geldi adamlar her akşam burda eşlerinden çok goruyolardir birbirlerini olcak tabi.
sonra aklima şey geldi ulenn her işlerini burdami goruyolar acep :smiley:)))

günaydın millet
muco artık san bişe demiyorum alıştık dilenciler gibi sabah kargalar .. yemeden bizim kahvenin kapısını kesiyorsun
yok yok git demeyecem sana burda kal muco kendi kahvenize sakın gitme :D :D :D :D

YA dostum bak bakalım yukarıda yazanların kaçi toyotaci kahvenize coktuk.
İşletmesini dev aldik eskiden burda gecede 10 sayfa olurdu.

Kafami şişiriyosunuz çok guruntu yapiyosunuz boşalt boşalt dedim kaçiştilar. Uç beş arkadaş kaldi işte
banabak gelmişken etrafi topla hortumla yikafalan sen alişiksindir tenekeden

RedlinE' Alıntı:
Bende duydum. Kapi kapaliyken aracin icine fare giremedigi zaman kapi ayarlari iyi diyorlarmiş. artiii gazda 500 yaktiklarindada ayarlarsuper diyorlarmiş.e hal boyle oluncada oynanacak tek yer arka bahce

Yemez oyle 50/100 km yol yapiyimda kamp atiyim.
hani arabaya dvd takmişya o 50 giderken can sikilmasin diye
attada guçlu bir teyp koymuşe oda normal duyamıyorkı sajman sesinden muzigi

Amaa bu kardeşiniz sizi tenekelerinizlede seviyor.

Sizde ozendigim tek şey var. çok kenetlenmişsiniz.
Geçen sakalli abimin oraya gittim. Herkez kankaa ulandedimne iş kendime sonra aklima geldi adamlar her akşam burda eşlerinden çok goruyolardir birbirlerini olcak tabi.
sonra aklima şey geldi ulenn her işlerini burdami goruyolar acep :smiley:)))

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Müco o dvd takılan şey , ankara - balikesir- izmir - ankara yaptı iki defa sonra izmir- mersin yaptı şimdide kıbrısta, üzerinde ne varsa onunla gitti, öyle yol lastiği falan yok hemde bu dediklerim son 15 günde oldu. o lastiklerle yaktığı yakıt inan dizelinden daha az. 15 günde yaptığı kilometre senin koçeronunda umutunda 1 yılda yaptığından fazladır. :D :D :D :D :D

Yavuz abi dogrudur.
Bu konuda sizi tebrik etmek lazim.
Ben sizin gibi sabirli degilim uzun yolda 80/90 beni bozar.
ufak araba var multıjet az yakar çok kaçar 6 ileri onla takiliyoruz.
Hersene net 25 binim vardir kesin.

Yani diyorumki benim 80 arazi araci yol falan bozar onu alişmasin.

Ama siz tenekeciler aracinizi yolda kullanmakdan zevk aliyosunuz mesela cem kapida 3 arabasi var hala o koca essekle gidiyo uzun yola NEDEN: megolaman adam sif millet vayyy anasiniyaa adam ne araba yapmiş desinler diye
ÇUNKÜ: o lafi sadece affatta duyar arazide işi bilen adamlar vayy kerizim ne ayiklandi diyor.

yanlari avusturalyadan getirttim 49 dolar led ikili park beyaz sınyal sari tuv için onler kristal beyaz çakarlar için 69 dolar dordu ama lavuk gondermıyor ugraşiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR