umutcelikel' Alıntı:Günaydınnnnn ;D ;D ;D ;D
Yavuzzz, bir arkadaş 80.000 TL harcadığı Defender 110'a ledli ışık, pavyon lambası, göstergeleri, DVD falan taktı çok güzel oldu, tanıyormusun kimdir ;D ;D Hani ışık mışık demişsin o bakımdan şeyettim...
Tarık the Kır-At, Antalyada Cemle beraber sulardan geçtik, 1 damla su kaçmadı diferansiyellerime haberin olsun ;D ;D Ama maşallah de nazar değmesin ;D
discovery-V8' Alıntı:
ata036' Alıntı:yavuz abi sakın öyle bişe yaptırma aman ha alim allah boğulur ederler polisten yakayı kurtaramayız gazetelere verirler araba içinde sulu işkence diye![]()
![]()
çağlar' Alıntı:yavuz sisizn beyazın içide pavyon ambiansında bizden geri klmaz.baktım bir ton gösterge..ışık.
umutcelikel' Alıntı:Aaahahahahahahaaa ;D ;D ;D ;D
Yav Yavuz amma atıp tutmuş yokluğumda...
Bugün ekmek aslanın ağzından şeysine kaçmış, onu çıkarmakla meşguldümAncak kendime geldim valla...
Yavuzcuuumm manyakmıyım ben ne işim var yaylanın ortasında su deliğinde, yanından geçer giderim caaanım arabam kirlenir. Ben onla uzun yola gidiyorum, kısa yola gidiyorum, park caddesine gidiyorum ;D ;D ;D Normal insanlar gibi yollardayım, işim olmaz öyle suya gireyim de, hele hele gireyim de bekleyeyim içeride sapık gibi ;D ;D ;D Tööbeee Allahım yazdıysa bozsun, akıl sağlığımı korusun.
Bu arada dikkat et arabanın içini hortumla yıkarken (Hani Defender'ın özelliği ya o bakımdan şeyettim) o pavyon lambalarına gelmesin su ;D