7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,610
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yeni aracımın yapım aşamaları :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65225.0;topicseen

Etiketler

önümüzdeki hafta yane 4 aralık ta bi lad roverciler kampı düşünüyom gelmek isteyen varmı ;) ;D ;D ;D hem dostlarımızda oralarda olacaklarmış heheheeee

umutcelikel' Alıntı:
Günaydınnnnn ;D ;D ;D ;D
Yavuzzz, bir arkadaş 80.000 TL harcadığı Defender 110'a ledli ışık, pavyon lambası, göstergeleri, DVD falan taktı çok güzel oldu, tanıyormusun kimdir ;D ;D Hani ışık mışık demişsin o bakımdan şeyettim...
Tarık the Kır-At, Antalyada Cemle beraber sulardan geçtik, 1 damla su kaçmadı diferansiyellerime haberin olsun ;D ;D Ama maşallah de nazar değmesin ;D

Ebenin gözü tevbe tevbeee, videoyu koyucam , o göstergeler manuel, ve water proof ister inan ister inanma, LR için tasarlanmış sensörleriyle birlkte geldi, cuk cuk oturdu hepsi.

DVD dediğin şey cama monteli navigasyon cihazı ,onu biz modifiye ettik dvd ekranı olarakta kullanılabiliyor, istediğin an asılıp sökebilirsin.

Suya girmek deyince sana bir kaç hatırlatma yapayım hafızan tazelensin , geçen sene Cihanın ön diff i elimiz alıp çekici beklerken canım sıkılıp girdiğim jakuziyi hatırlarsın bu biiir, Kirmir, 2 hafta üst üste discoyu boğazına kadar suya soktuk, ikincisinde suyun içinde en az bir saat kaldı, hani şu klip mlip çekmiştiniz :D :D 2 dif ve araziy kontrol ettik zırnık su girmemiş.

Son olarak jakuzide beni en fazla 1 metre diye soktukları suyuda hatırlarsın , benim lasiklerin yüksekliği 96 cm, benzin depo kapağı 120 cm , araba suya daldığında depo görünmüyordu derinliği sen hesapla. Sonuç yine su kaçan hiçbiryer yok. Ama istersen gel senin aslancığı jakuziye sokup 1 saat dinlendirelim bakalım ne oluyor :D :D :D

Rolex gibi değil bildiğin manuel gösterge kardeşim :smiley:

th_yikama2.jpg

ata036' Alıntı:
yavuz abi sakın öyle bişe yaptırma aman ha alim allah boğulur ederler polisten yakayı kurtaramayız gazetelere verirler araba içinde sulu işkence diye :D :D

Girmez zaten, vereceği cevap gayet net şöyle , "ne işim var benim suda , arazide " :D :D :D

Birde derler ya LR servise TYT yıkamacıya :D :D :D Zaten hep yıkamacıda araçları, parlat parlat seyret ,sonra hiç arıza çıkarmıyor maşşallah , çıkarmaz tabi durduğ yerde nasıl arıza yapsın :D :D :D :D :D

yavuz sisizn beyazın içide pavyon ambiansında bizden geri klmaz.baktım bir ton gösterge..ışık.

Bende bekliyodum muhabbet ne zaman bana donecek diye
yavuz abi uzaktan atip tutmak olmaz bursaya bekliyoruz.

Aaahahahahahahaaa ;D ;D ;D ;D
Yav Yavuz amma atıp tutmuş yokluğumda...
Bugün ekmek aslanın ağzından şeysine kaçmış, onu çıkarmakla meşguldüm :mad: Ancak kendime geldim valla...
Yavuzcuuumm manyakmıyım ben ne işim var yaylanın ortasında su deliğinde, yanından geçer giderim caaanım arabam kirlenir. Ben onla uzun yola gidiyorum, kısa yola gidiyorum, park caddesine gidiyorum ;D ;D ;D Normal insanlar gibi yollardayım, işim olmaz öyle suya gireyim de, hele hele gireyim de bekleyeyim içeride sapık gibi ;D ;D ;D Tööbeee Allahım yazdıysa bozsun, akıl sağlığımı korusun.
Bu arada dikkat et arabanın içini hortumla yıkarken (Hani Defender'ın özelliği ya o bakımdan şeyettim) o pavyon lambalarına gelmesin su ;D

umutcelikel' Alıntı:
Aaahahahahahahaaa ;D ;D ;D ;D
Yav Yavuz amma atıp tutmuş yokluğumda...
Bugün ekmek aslanın ağzından şeysine kaçmış, onu çıkarmakla meşguldüm :mad: Ancak kendime geldim valla...
Yavuzcuuumm manyakmıyım ben ne işim var yaylanın ortasında su deliğinde, yanından geçer giderim caaanım arabam kirlenir. Ben onla uzun yola gidiyorum, kısa yola gidiyorum, park caddesine gidiyorum ;D ;D ;D Normal insanlar gibi yollardayım, işim olmaz öyle suya gireyim de, hele hele gireyim de bekleyeyim içeride sapık gibi ;D ;D ;D Tööbeee Allahım yazdıysa bozsun, akıl sağlığımı korusun.
Bu arada dikkat et arabanın içini hortumla yıkarken (Hani Defender'ın özelliği ya o bakımdan şeyettim) o pavyon lambalarına gelmesin su ;D

ulen ne atıp tutması ne cevap vereceğini bile yazdım aynen vermişsin cevabı :D :D

Benimkinde pavyon lambası yok maalesef tüm göstergeler analog telli cins , taş devrinden kalma :D :D :D

heee unuttum söylemeyi o suya soktuğum şeyi uzun zamandır günlük kullanıyorum ben :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR