7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,629
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Senin güçun buraya yetmez tenekeci

yavuz kankayla berbaber çoktur buraya motor hacmiziz 10000 cc.
uler zorlasak eksozdan iki def cikar beee muhahhaaaa patatesss haydeee

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Senin güçun buraya yetmez tenekeci

yavuz kankayla berbaber çoktur buraya motor hacmiziz 10000 cc.
uler zorlasak eksozdan iki def cikar beee muhahhaaaa patatesss haydeee

ulen patates sert olur kafanı acıtır dikkat et senin gibi çürük domates değil bizim tenekeler sıktımmı suyunu çıkartırım dikkat et :p ;D ;D ;D

SIMDI bırıncısı ben kayıncoma arb kılıt almadım adamın parası var ıhtıyacı yok oyle seyler ama alırım kardesımdır benım o o ayrı sen webasto takıyorsun ben upgate yapıyorum ozel dısk ozel balata araba hızlı y durmuyor canım sonracıma canım ayna marudı 35 lastık ayarları tutsun dıye heavy duty kollar agır hızmet rotları kuster burcları kuster kolu yukselmesınden dolayı dıff yerıne getırmek ıcın canım cakma lazım benım mekanık arıza yok yanı yag degısımı vs perıyodık bakım yenı jantlar takıldı rotlar ayarlandı vs vs bunlar degısınce rot kolları ayar gerekıyor sımdı soruyorum bunda bu degısımde update harızı ne var soyle bana lazım benım kendısı senede toplamda 5000 km yol yapıyor benım arabam bozulmuyor dıyor ben 6 ayda 20000 km yapıyorum arabalardakı km farkına bakın sonracıma konusuyor lazım benım arabadakı ısıklandırmalar ytmedı hal ısık koyuyor ne amacın uzaydan farkedılmekmı lazım benım :D unutmadan her hafta sonuda bu arac agır offroad da bak ne dıyorum agır offroad da senın gıbı senede ıkı defa pıknıge gıtmıyorum hakkını verıyorum arabanın hakkınıda ıstıyor arabam vermeden almak allaha mahsustur lazım benım canım kelebegım benım

Ahanda adamim gelmiş.
kelebek silikon ne iş geçen sefer dife su falan girmiş diye duydum? himmm ne iş kanka arka difine sumu aldin yoksamm.

Müco senden korkulur valla :D

Şu arabaların ışığıyla boyasıyla falan uğraşacağınıza birazda arazide falan görsek hiç değilse foto moto, gam yemiyecemde, yazıktır günahtır okadar besliyorsunuz bu toytoyları hiç değilse bırakın biraz işlerini yapsınlar.

Tanıdığım tüm toytoy takımı nın arabaları hep otoparkta, yıkayıp cilalayıp seyrediyorsunz heralde daha yol dışında kullananı görmedim :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Müco senden korkulur valla :D

Şu arabaların ışığıyla boyasıyla falan uğraşacağınıza birazda arazide falan görsek hiç değilse foto moto, gam yemiyecemde, yazıktır günahtır okadar besliyorsunuz bu toytoyları hiç değilse bırakın biraz işlerini yapsınlar.

Tanıdığım tüm toytoy takımı nın arabaları hep otoparkta, yıkayıp cilalayıp seyrediyorsunz heralde daha yol dışında kullananı görmedim :D :D :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cem difine su girmiş ondan iki gundur arabayi almiyomusun silikon iyi kurusun diye benden kaçmaz oglmmm içerde adamim var.:smiley:

yavuz abi calişmaktan çikamiyorum ki

taç koydular başima

webostoyada ilave parça taktiriyorum.

Ben bekliyemem öyle araba isinsin falan bindimmi sicak olcak kardeşşşş

yavuz abi bursaya geliyosun dimi

RedlinE' Alıntı:
cem difine su girmiş ondan iki gundur arabayi almiyomusun silikon iyi kurusun diye benden kaçmaz oglmmm içerde adamim var.:smiley:

yavuz abi calişmaktan çikamiyorum ki

taç koydular başima

webostoyada ilave parça taktiriyorum.

Ben bekliyemem öyle araba isinsin falan bindimmi sicak olcak kardeşşşş

yavuz abi bursaya geliyosun dimi

Müco valla çok isterim ama imkansız, hem işler yoğun hemde kamplı gezilere gelemiyorum ev dağın başı çoluk çocuğu bırakamam. ;)

çağlar' Alıntı:
gel bak konforlu konforlu gidelim.

Çağlarcım Seninle konuşmuştuk hatırlarsan gelsem seninle gelecektim zaten, niyetimde vardı ama imkanlar el vermiyor, günü birlik veya kısa mesafe dışında biryere kıpırdayamam. Yinede teşekkürler.

yavuz abi bu muco kaşınıyo krallı ver bana gidip ağzının payını verip geleyim şu çakma lazın :D :D
he ya senin hiç yol dışı fotonu göremedim be muco sende LR ler gibi bi suya girde difin su almasında görelim
arabanın hakkını veer hakkını süsleyip püsleyip caddelerde dolaşmaya benzemez bu iş :D :D :D :D
ben 2,5 düz dizelle sana kafa tutuyom
sen utanmadan yavuz abiyemi bulaşmaya çalışıyon çakma lazzz dikkat et yutmasın seni yavuz abi :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR