7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,634
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

MKG' Alıntı:
Gazla Tarık gazla, bende gazladım ???

Bir V8 bir de 2,5 dizel pikap topluyorum bilgiler gara bölümünde ... oh olsun seriyi tamamladım

??? ??? :eek: maşallah MKG ağabey

Etiketler

beyler cem kardeşimle (bizim rum cem) bugun sanayıde karsilastik daha dogrusu beni aradi feribot işini soyluyodu sanayideyim dedim haa dedi bende oraya geliyorum dedi geldi benim de arabamin sanayide oldugunu bilerek ilk işi moruk araban sanayideymiş başi kiçi açikmiş muhahhaa noldu ne yaptiriyosun muhahaaa diye girdi olaya
evet arac sanayide webasto takiliyo kampta donla yatacam dedim.
arti yan sinyaller led geldi iki tip onlar takiliyor. uste kamp ledleri takiliyor. telsizin megafonu takiliyo falan on tambonlara power led diyince arkadaş dumur oldu.
Bu arada bana bir arkadaş anil otodaki pempe arabayi atacaklar ordan nerdeyse dedi. 10 gundur lifi işkal ediyomuş yanı bu adamı oyle pembe halilarla falan karşilamiyolar bikmiş adamlar yaa

neymiş efendim difansiyel kapagini silikonlatmiş onun kurumasını bekliyolarmiş
lannn akvaryummu bu silikon falan yuhh yaaa bunun contasi vardir kapatirsin bitti gitti ama yokk adamlarin malzeme oyle skdrkk opmuyo arasini silikon dolduruyolar.

durun daha bitmedii bu kelebek varya bu kelebekk bursaya gelebilmek icin napmişş antalya için hatunu venedige goturduya 18 gun orda demiş bursayi tabi kizin gonlunu alcakk napmişş kayıncosuna en yirisinden bir ARBBB anca oyle bursa izni çikmiş yalakaaa çakallll

durunn daha bıtmedııı adamın cebındekı faturaları baktımm

adamlar koput kecesını gecırmısler birde ustune pimleri 2,15 sn lik iş işçilik kaç para 100 tllll ulan dedim ne gecmeymiş bee ne gecirmişler bee bilmiyenlere hatırlatıyım keceyı tutan kucuk pımlere verilen addir gecme
zaten bu kankıgıllerın pımlerle hıc arası yok biri pimi kirar birine pimi gecirirler. sen koru YARAPPPİMMM

oteki faturalarda elimde ıstapli koyarım forumaaaa

SEN ARBLERİ TAŞİ MİLLETE BİZE ÇOP YOK SEN DUR DAHA NELER YAPCAM SANA BURSAYİ BEKLE KOÇUMMMM

vay be hiç beklemezdim bu kadarını vay anasını ağzım açık belgeleri bekliyorum ;D ;D ;D ;D ;D

arb nın parasını ben verdım mucahit abi yanlıs olmasın ;D

tolga kivirma başlicam enişteni koruma duyguna
ban senide alirim kara listeye kaşinma istersen.

walla ben verdım ya alalaa ;D hesap özeti gonderıyımmi ;D

Arslan gibi FJ 45 lik Cem şu teneke yüzünden rezil oldu yaw...nasıl temizliyecek bu imajı bilmem ;D ;D ;D

Desin baba büyüksun arabanda kral benim araba para ogutme makinasi aldik bir sevdayla semşiye hesabi çikaramiyoruz dediss susıyim.

günaydın sevgili dostlarım

uleyn çakma sen gidip Kendi kahvende ötsene ne dolanıyon gene buralarda kıracam bi yerini YÜRÜ GİT :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.