Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
beyler cem kardeşimle (bizim rum cem) bugun sanayıde karsilastik daha dogrusu beni aradi feribot işini soyluyodu sanayideyim dedim haa dedi bende oraya geliyorum dedi geldi benim de arabamin sanayide oldugunu bilerek ilk işi moruk araban sanayideymiş başi kiçi açikmiş muhahhaa noldu ne yaptiriyosun muhahaaa diye girdi olaya
evet arac sanayide webasto takiliyo kampta donla yatacam dedim.
arti yan sinyaller led geldi iki tip onlar takiliyor. uste kamp ledleri takiliyor. telsizin megafonu takiliyo falan on tambonlara power led diyince arkadaş dumur oldu.
Bu arada bana bir arkadaş anil otodaki pempe arabayi atacaklar ordan nerdeyse dedi. 10 gundur lifi işkal ediyomuş yanı bu adamı oyle pembe halilarla falan karşilamiyolar bikmiş adamlar yaa
neymiş efendim difansiyel kapagini silikonlatmiş onun kurumasını bekliyolarmiş
lannn akvaryummu bu silikon falan yuhh yaaa bunun contasi vardir kapatirsin bitti gitti ama yokk adamlarin malzeme oyle skdrkk opmuyo arasini silikon dolduruyolar.
durun daha bitmedii bu kelebek varya bu kelebekk bursaya gelebilmek icin napmişş antalya için hatunu venedige goturduya 18 gun orda demiş bursayi tabi kizin gonlunu alcakk napmişş kayıncosuna en yirisinden bir ARBBB anca oyle bursa izni çikmiş yalakaaa çakallll
durunn daha bıtmedııı adamın cebındekı faturaları baktımm
adamlar koput kecesını gecırmısler birde ustune pimleri 2,15 sn lik iş işçilik kaç para 100 tllll ulan dedim ne gecmeymiş bee ne gecirmişler bee bilmiyenlere hatırlatıyım keceyı tutan kucuk pımlere verilen addir gecme
zaten bu kankıgıllerın pımlerle hıc arası yok biri pimi kirar birine pimi gecirirler. sen koru YARAPPPİMMM
oteki faturalarda elimde ıstapli koyarım forumaaaa
SEN ARBLERİ TAŞİ MİLLETE BİZE ÇOP YOK SEN DUR DAHA NELER YAPCAM SANA BURSAYİ BEKLE KOÇUMMMM