yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
galloper yapmaya çalışmış)))
galloper yapmaya çalışmış)))
Bakkan' Alıntı:Herşey on numara ama silecekler hafif şehla ;D ;D
Tarıkkk, Defender olduğu için sevdiğin orjinal Defender'ına taktırdığın "Orjinal" elektrikli camlar nasıl oldu???? Memnunmusun?ata036' Alıntı:ilk önce tüm dostlarımın mübarek kurban bayramını kutlarım
ben öyle benzetmeleri sevmem orjinal taraftarıyım defenderi defender olduğu için sevmişiz biz ama muco bir gün toyotasını defendere benzetmek isterse o zaman KIRAT ı örnek alsın diye ona numune gönderebilirim mucoooooooo hayırlı bayamlar dostummm
umutcelikel' Alıntı:Tarıkkk, Defender olduğu için sevdiğin orjinal Defender'ına taktırdığın "Orjinal" elektrikli camlar nasıl oldu???? Memnunmusun?
;D ;D ;D :-*
Ne mücosu lan ;D ;D ;D ;D ;Data036' Alıntı:taktırmadım mucooooo vazgeçtim ben böyle daha mutlu ve huzurluyum hafta sonu atla uçağına gel ördek avına gidelim senle ;D
umutcelikel' Alıntı:Ne mücosu lan ;D ;D ;D ;D ;D
Defender fazla sarstı herhalde ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:Varya bu evde hanımına bile kazara Müco diye sesleniyor olabilir ;D ;D ;D bu ne aşk kardeşim ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Varya bu evde hanımına bile kazara Müco diye sesleniyor olabilir ;D ;D ;D bu ne aşk kardeşim ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:Sevgidenmi başka birşeydenmi bilemem artik.
Bu arada dostum yeni bir duyum aldim ben açiklamadan sen paylaş bakalim burdan yokse feci yazarim bak fecii madara olursun delikanli gibi itiraf et. Araci oldugun son işi açikla bakalim tenekeci kankaaa
RedlinE' Alıntı:Eşine dostuna toyota aliyomusun ne işşşşşşşş
Millete toyota al
e tabi haklisin
ben yandim onlar yanmasin diyosun.
olay budur hocam
Rezil olmak istemiyosan toyota tavsiye edeceksin.