7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,687
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşim araban 220 beygir mi?
benimki 167 beygir
yiyosa gel toyota buluşmasinda kiç kiça bagliyalim.
Bakalim kim don lastigi olacak.
ya herro ya merro
orama koma buramako
yada ne dersen ismini sen koy.

Yada istanbul gişelerden çikicaz bursaya ilk giren kardeşim. Kural yok.
ya herro ya merro
orama koma buramako
bununda ismini sen koy.

yada mazotlari sifirlicaz ikimizde tekrar mehmetcikde sifirlicaz benim araç 4,2 bakalim kim az yakaçak.
şartlar ayni ya herro ya merro
yada orama koma buramako

Allahın pontus rumu alirim aklini alirim.

:D :D :D :D ;D hehehee çok güldüm ŞAİR MÜCO.....

selamlar

Etiketler

her işi becerdin şairliğemi soyundun elbet bir gün karşılaşacaz nereye dersen oraya koyacam defenderi :D :D çakma laz kıç kıça bağlayacakmış sivasta bir sımtafa abi var oda gö. gö.e bağlayak diyordu akıllı ol uğraşma bizle kırmayalım bir yerlerini sonra çürük domates seni :D :D :D

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşim araban 220 beygir mi?
benimki 167 beygir
yiyosa gel toyota buluşmasinda kiç kiça bagliyalim.
Bakalim kim don lastigi olacak.
ya herro ya merro
orama koma buramako
yada ne dersen ismini sen koy.

Yada istanbul gişelerden çikicaz bursaya ilk giren kardeşim. Kural yok.
ya herro ya merro
orama koma buramako
bununda ismini sen koy.

yada mazotlari sifirlicaz ikimizde tekrar mehmetcikde sifirlicaz benim araç 4,2 bakalim kim az yakaçak.
şartlar ayni ya herro ya merro
yada orama koma buramako

Allahın pontus rumu alirim aklini alirim.

sen demedınmı benım araba 700 tl yakıyor dıye bır kere ordan operım uzunyoldada 35 lastıklerle bıtık sanzımanlada 155 km hız gps kaydım var ordanda operım kapa gaz max 500 tl yakıyor arazıde 650 700 yakıyor cekmeye gelınce arabana yazık hıc denemıyerım ordanda operım anlıycagın laz olmasan bu dedıklerımın hepsını yaparım sanada lanet olsun ıcımdekı ınsan sevgısıne ;D

daha ne diyimki ben bastır cem abi bu çakma lazın aklı başında değil cihan abi almış bunun aklını başından D: :D :D :D :D

mucahıt abı pazar lopeze gıdıyoruz gelcenmı ;D

ya benim anlamadığım bişi var... bilen varsa beri gelsin...
burası yine land rovercıların sayfası... yine t*y*t*cılar burda...
herhangi bir lr cı bu t*y*t*cılara bişey mi yaptı...? böyle bir hikaye duyan var mı?
devamlı land rover sayfalarında geziyorlar ;D

mertozzy' Alıntı:
ya benim anlamadığım bişi var... bilen varsa beri gelsin...
burası yine land rovercıların sayfası... yine t*y*t*cılar burda...
herhangi bir lr cı bu t*y*t*cılara bişey mi yaptı...? böyle bir hikaye duyan var mı?
devamlı land rover sayfalarında geziyorlar ;D

valla onu cem beye soracaz :D :D en son muco onunla antalyaya gitmişti diye biliyorum heeheee bişe yapmadın demi abi ;D ;D ;D

Ha bu arada tarikcim muco antalyada benim arabayi kullandi fotolarida var atarim aksam arabadan indiginde bu nasil bir arac jeep desen dipi ucak desen ta kendisi tank desen esdegeri gibi bir yuz ifadesiyle indi arabadan agzi kulaklarindaydi :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
Ha bu arada tarikcim muco antalyada benim arabayi kullandi fotolarida var atarim aksam arabadan indiginde bu nasil bir arac jeep desen dipi ucak desen ta kendisi tank desen esdegeri gibi bir yuz ifadesiyle indi arabadan agzi kulaklarindaydi :smiley:

ya bu çakma lazda zaten platonik bazı durumlar varda belli etmiyo video ve görselleri merakla bekliyorum :D :D :D muco senin heryerin ayıp zaten neden çekiniyorsunki :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR