7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,697
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
Beyler geçmiş olsun dicek birşey yok artik. İnat etmeyin satin su tenekeleri 85 oldu 90

ya yürü git kahvehanene ne ikide bir dolanıyon büyüklerinede şikayet ettik hala buradasın yoksa LR ye karşı platonik birşeylermi var sende ha gerçekleri söyle lütfen :D :D aramızda kalacak söz bak

Etiketler

Benim tahmin ettiğim Td5 ise o araç arazide kullanılıyo Müco ...asfaltta değiiiillll....

herkese günaydınlar

günaydın arkadaşlar
muco sen kendi dometesine bak patates gene sert ve daha uzun ömürlüdür senin domates gibi iki gün kalınca çürümezzz ;D ;D

Gohkannn abuuu evet haklisin arkadaş yazmiş zaten ben atladim. sahilde 20 km 4 L da kullaninca dagilmiş.
Sanki miamide dolaşiyor arkadaş kendi etrafindami donmuş napmişş.
onuda geç bu araçlari 20 km 4 L da kullanmican dememkki arkadaş kursatta aynisini soylemişti oda dagitmişti.
Kural 1 araziye girdinmi km sifirla 15 km olunca acil çikk araziden

RedlinE' Alıntı:
Gohkannn abuuu evet haklisin arkadaş yazmiş zaten ben atladim. sahilde 20 km 4 L da kullaninca dagilmiş.
onuda geç bu araçlari 20 km 4 L da kullanmican dememkki arkadaş kursatta aynisini soylemişti oda dagitmişti.

müco neolmuş hayırdır.?

RedlinE' Alıntı:

::smiley: ??? benim tahmin ettiğim değilmişşşş....

geç bu işleri muco daha bu pazar 30 km den fazla arazide dağda kullandım hemde baya bi zorladım niye bişe olmadı ceanım sen git kendi çürük domatesine bak aslanım uğraşma bizle helede td5 ile boynunu kırar altında kalıp ezilirsin sonra demedi deme :D :D :D :D

RedlinE' Alıntı:
Tarik kankana geçmiş olsun dedin mi?

ilahiniz td5 patates olmuş.
RedlinE' Alıntı:
Beyler geçmiş olsun dicek birşey yok artik. İnat etmeyin satin su tenekeleri 85 oldu 90

olsun olsun sanzıman yemek nolmal bır sey mucocan ama yapılan zf sanzımana amerıkan zayıf balata koyunca daha cabuk oluyor tabı arabada 220 beygırse bu daha hızlı oluyor canım sımdıkı ustune konulan sanzıman sıfır ve yenı modelın sanzımanı eskısıne gore tam 3 kat kuvetlı

bu arada 4 h ta 20 km yalıkoy kumunda kullandım kılyos kumuna bencemez benım dıyen traktor zor gıdıyor bu kumda sanzımanda kullanılan balatada zayıfmıs sanzımancı kendı agzınla soyluyor bulamamıs zf balata onu koymus bırı 20 tl bırı 10 tl ayrıca km vurursan 100 km kumda 500 km agır offroad kullandım arabayı onuda gec 5 ayda bır sanzıman atarım gene land kullanırım ;D

.

land sanjıman 177.jpg

land sanjıman 178.jpg

land sanjıman 179.jpg

land sanjıman 180.jpg

land sanjıman 181.jpg

bu daha kuma gırıs bızım sahıl ıgne adaya kadar ormanlıdan baslıyor en uzun kumsal ve kumların altında cok gomuk vx 80 var parca fılan lazım oldugunda dedektorle gel land la gıder buluruz ne lazımsa sana ;D ;D

günaydın millet

mucooo cemtascioglunun yazdıklarıda sana kapak olsun ceanım benim artık bişe yazmama gerek yok :D :D :D

Arkadaşim araban 220 beygir mi?
benimki 167 beygir
yiyosa gel toyota buluşmasinda kiç kiça bagliyalim.
Bakalim kim don lastigi olacak.
ya herro ya merro
orama koma buramako
yada ne dersen ismini sen koy.

Yada istanbul gişelerden çikicaz bursaya ilk giren kardeşim. Kural yok.
ya herro ya merro
orama koma buramako
bununda ismini sen koy.

yada mazotlari sifirlicaz ikimizde tekrar mehmetcikde sifirlicaz benim araç 4,2 bakalim kim az yakaçak.
şartlar ayni ya herro ya merro
yada orama koma buramako

Allahın pontus rumu alirim aklini alirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR