7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,711
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tarikcim sen bilmezsin bu kahveye biz çoktuk eskidendi o sizin hakim oldugunuz zamanlar.
bak yazabiliyolarmi
y a s a k l a d i mmm

eskiden neydi o ya gunaydın 5 sayfa napiyosun 6 sayfa iyi aksamlar 12 sayfa sanayideydim sunu yaptirdim 22 sayfa başka işleri yok ki tenekecilerin.
Amaaa ben şunu ogrendim emekliysen teneke alacaksin canin sikilmicak.

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Tarikcim sen bilmezsin bu kahveye biz çoktuk eskidendi o sizin hakim oldugunuz zamanlar.
bak yazabiliyolarmi
y a s a k l a d i mmm

eskiden neydi o ya gunaydın 5 sayfa napiyosun 6 sayfa iyi aksamlar 12 sayfa sanayideydim sunu yaptirdim 22 sayfa başka işleri yok ki tenekecilerin.
Amaaa ben şunu ogrendim emekliysen teneke alacaksin canin sikilmicak.

:D :D :D emekli haaa....

Mücoooo Mücoooooo... bak bundan sonraki Buluşmalarımızda özellikle ofroad yaparkene önümde arkamda dolaşma zira çaktım "üç ucu olan alaman yıldızını" ;D ;D

Günaydınlar herkese..

gokhanlro' Alıntı:
:D :D :D emekli haaa....

Mücoooo Mücoooooo... bak bundan sonraki Buluşmalarımızda özellikle ofroad yaparkene önümde arkamda dolaşma zira çaktım "üç ucu olan alaman yıldızını" ;D ;D

Günaydınlar herkese..
Gökhan abeeyyyy nerelerdesin yahu ;D

RedlinE' Alıntı:
Erkan ben bayramda rize için evde maymun olan kım
yengeyede bir uyelik alalim senin bari esmeye basladin gene

Bizim plaka 53 peluşşşş hemde iyi kismindan

tenekeciler o ne akşam bir araya gelip voltranimi oluşturdunuz.
Alirim aklinizi akilli olun zaten kotu planlarim var.

muco hadi benide yasaklasana NOLUR NOLUR ;D yakarımmmmm bu gezegeni akıllı olun toyo felan tanımam hadi yürü git kahvene adamı hasta etme sabah sabah :D :D :D geliyom patronuna şikayet edicem seni zaten ;D ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
vayy ne aldin gohkan abi cikma kilitsiz 230 falan deme

Yok Müco :D :D ben kilitsiz yalnızca Defender aldım... ;D ;D ;) ama asıl aldığım şööle bişiii
[attachment=1]

flexsusp.gif

RedlinE' Alıntı:
portal var bunda harbı unumorg ınsallah telekom cıkmasıdır kısa şase

Üzerine bastın Mücahit... ;) Hızımı alamadım iki adet aldım.... birine Lokman ağabey sahip çıktıçç

Günaydın arkadaşlar bu arada..... ::smiley:

Müco işin aslı şööle 2 gün evvvel yapılan TLkom ihalesine katıldım,2 adet mog 3 adet Defender aldım..... O sebeble diyorum,teneke meneke diyip sonra offroad da sağımda solum da dolaşma diye :D :D ;D

günaydın arkadaşlar
gökhan bey hayırlı olsun dinsizin (muco) hakkından imansız gelirmiş ezin şu çakma lazı ben orda olsam üstünden geçecemde bi türlü gelemiyorum :D :D :D

ata036' Alıntı:
günaydın arkadaşlar
gökhan bey hayırlı olsun dinsizin (muco) hakkından imansız gelirmiş ezin şu çakma lazı ben orda olsam üstünden geçecemde bi türlü gelemiyorum :D :D :D

Biz uyarımızı yaptık... ;) bundan sonrasını o düşünsün... :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri