cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
disco için bir şey bozmadınmı ulen arabanın kesmediğin arka kapısımı var , land rover buluşmasına gittin dönüşte arabanın içinde gaz maskesiyle duruyordun az kaldı yanıyordun ,senin modifiye etmetim dediğin arabanın aynısını hazırlayalım dedik enişteye 33 lük olduk nedense hep sendeki arabalar sağlam ,ne taksan gidiyor bizdekiler çürük anlamadım gitti sen evin garajına kaç para harcadın onu söylesene totoşum , o garaja harcadığın para ile 4-5 tane toyo alırdın
: D:
GÜLERİM TENEKECİLER GÜLERİM SİZLERE ama güldürün iyi oluyor okudukça dahada zevk alıyorummm hafta sonu bekleriz gerçek 4 tekerlekli yürüyen arazi şeyleri görün
discovery-V8' Alıntı:![]()
![]()
Disco için bişey bozmadım kırılmaz dökülmez neden bozayım , Def 110 içinde anlatamdım daha olduğu standart diyorum daha modifiye etmedim diyorum anlatamıyorum kimseye.
Ayrıca benim disconun 2 katına mal olmuş modifiyeli 80 leride beklerim yan yan foto için![]()
![]()
Foto için diyorum çünkü araziye zaten girmiyorlar o bakımdan
![]()
![]()
disco için bir şey bozmadınmı ulen arabanın kesmediğin arka kapısımı var , land rover buluşmasına gittin dönüşte arabanın içinde gaz maskesiyle duruyordun az kaldı yanıyordun ,senin modifiye etmetim dediğin arabanın aynısını hazırlayalım dedik enişteye 33 lük olduk nedense hep sendeki arabalar sağlam ,ne taksan gidiyor bizdekiler çürük anlamadım gitti sen evin garajına kaç para harcadın onu söylesene totoşum , o garaja harcadığın para ile 4-5 tane toyo alırdın