7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,570
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
:D :D :D Disco için bişey bozmadım kırılmaz dökülmez neden bozayım , Def 110 içinde anlatamdım daha olduğu standart diyorum daha modifiye etmedim diyorum anlatamıyorum kimseye.

Ayrıca benim disconun 2 katına mal olmuş modifiyeli 80 leride beklerim yan yan foto için :D :D :D Foto için diyorum çünkü araziye zaten girmiyorlar o bakımdan :D :D

disco için bir şey bozmadınmı ulen arabanın kesmediğin arka kapısımı var , land rover buluşmasına gittin dönüşte arabanın içinde gaz maskesiyle duruyordun az kaldı yanıyordun ,senin modifiye etmetim dediğin arabanın aynısını hazırlayalım dedik enişteye 33 lük olduk nedense hep sendeki arabalar sağlam ,ne taksan gidiyor bizdekiler çürük anlamadım gitti sen evin garajına kaç para harcadın onu söylesene totoşum , o garaja harcadığın para ile 4-5 tane toyo alırdın :D: D: :D :D :D :D :D :D :D GÜLERİM TENEKECİLER GÜLERİM SİZLERE ama güldürün iyi oluyor okudukça dahada zevk alıyorummm hafta sonu bekleriz gerçek 4 tekerlekli yürüyen arazi şeyleri görün

Etiketler

bsayil' Alıntı:
ne başlaması hiçsusmadıki yan yana oturuyoruz bide eniştesiyim ama bana bile yan gözle bakıyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

diğerleri gibi bunu sarhoş edip sızmasını sağlayıpda rahatlayamıyoruzki ;D ;D ;D bak Ahmet abiye dalak böbrek derken veriyorsun tekilayı sonra tüm gün ses yok ;D ;D ;D

Cihan abi tekel fabrikasını içse ayakda ;D ;D ;D

neyse kulak tıkacı getiricez olmazsa ;D gerçi Cem varken bize az sekipde gelir ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
diğerleri gibi bunu sarhoş edip sızmasını sağlayıpda rahatlayamıyoruzki ;D ;D ;D bak Ahmet abiye dalak böbrek derken veriyorsun tekilayı sonra tüm gün ses yok ;D ;D ;D

Cihan abi tekel fabrikasını içse ayakda ;D ;D ;D

neyse kulak tıkacı getiricez olmazsa ;D gerçi Cem varken bize az sekipde gelir ;D ;D ;D
yanılıyorsun asıl sen varken bix rahat ederiz ;D ;D ;D ;D disco kra<lım benim ;D ;D ;D ;D

yok bana laf söyleme hakkı yok ben bul toyota alayım dedim bulamadı uygun fiyata, birini al bunu bana şu paraya dedim alamadı ;D ;D ;D Benim parasızlık bahanem var ama Cemin hiç bahanesi yok ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
yok bana laf söyleme hakkı yok ben bul toyota alayım dedim bulamadı uygun fiyata, birini al bunu bana şu paraya dedim alamadı ;D ;D ;D Benim parasızlık bahanem var ama Cemin hiç bahanesi yok ;D ;D ;D
olum seninkimiparasızlık dünyaları yatırdın o teneke parçasına ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
olum seninkimiparasızlık dünyaları yatırdın o teneke parçasına ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ya ne yatırdım herşeyimi yatısam 30 u geçmez , toyotanın motoru kaportası bitik şıtandartını 25 e alamıyorsun ;D

Tempus' Alıntı:
ya ne yatırdım herşeyimi yatısam 30 u geçmez , toyotanın motoru kaportası bitik şıtandartını 25 e alamıyorsun ;D
olum o paralara ben 35 i yaptım oralara gelirsen yuh olsun sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu japonların malı kıymetli ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
olum o paralara ben 35 i yaptım oralara gelirsen yuh olsun sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu japonların malı kıymetli ;D ;D ;D ;D

yok abi ben toyota filan alamam artık kesin karar verdim, discoya verdiğim para bile çok gelmeye başladı daha ucuz bir alternatif bulursam iyi bişi bunuda satar daha ucuz bişi yaparım ;D lada niva alıcam sonunda ;D rus diye cihana bi ona bişey demez belki ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
yok abi ben toyota filan alamam artık kesin karar verdim, discoya verdiğim para bile çok gelmeye başladı daha ucuz bir alternatif bulursam iyi bişi bunuda satar daha ucuz bişi yaparım ;D lada niva alıcam sonunda ;D rus diye cihana bi ona bişey demez belki ;D ;D ;D ;D
sayın disco kralım rus un iki çekerlisi makbul 4 değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri