7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,322
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sedat bence sana ve cihan abiye 6x6 karavan lazım, siz boşa uğraşıyorsunuz 4x4 lerle ya baksana çadırlar artık aracın üstüne sığmıyor ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yok ulen ne işim var yan yan , sevmem ben ,dikine giderim pançolosss :D :D :D :D :D :D :D

;D ;D ;D ;D

Dur biraz müşteri topliim kavga çıkariim ;D ;D

MKG dediki bu nasıl araba 3 haftadır koltuklar kurumadı ;D ;D ;D ;D

101_7756.jpg

abi koltukların sağı sola solu sağa koymuşsunuz ondan kurumamıştır tyt bu modifiyeye gelmez ;D ;D ;D

bir önceki mesaja ekleme: çekilmedik fiş kalmamış ben gördüm tüm fişler fora ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
morukçum bende kurumuşu çookkkk , dün ne olmuş öyle çekememişiniz küçücük arabayı 3 kişi yuhhh

yaaa yaaa nedemezsin ;D ;D ;D ;D

arka vinç cort, ön vinç sentetik halatı kopardı, tek makara yetmedi, 2. makara ile benim araba 112 inch aks açıklığına çıkarak ancak çıkardı ;D ;D ;D ;D , Defenderin içi ferahladı şimdi eskisinden 2 inch daha uzun ;D ;D ;D

Mt117 varya dehşet bir lastik, batıyorsa asla zorlamamak lazım öyle bir oyuyorki anlatamam. Hele kumda hiç oynamamk lazım direk gömer.

Tempus' Alıntı:
Sedat bence sana ve cihan abiye 6x6 karavan lazım, siz boşa uğraşıyorsunuz 4x4 lerle ya baksana çadırlar artık aracın üstüne sığmıyor ;D

;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
abicim ben sedata , taaa 3 ay evvel söyledim o çadırı sat ,katlanan al diye , yapmadı , şimdide arabanın arkasından çıkıyor , disconun boyu yetmemiş doğaldır :D :D :D :D

Discoyu satarım çadırı satmam abi ;D ;D ;D
Mübarek 5* otel sankim ;D

cihanülker' Alıntı:
ahhh olacaktım oradada araba nasıl çekilir bir daha görecektin kardeşşşşşşş

Yavuz ..cihanın anlattıkları doğrumu bu çekme meselesi hakkında... ???

cihanülker' Alıntı:
ahhh olacaktım oradada araba nasıl çekilir bir daha görecektin kardeşşşşşşş

Abicim çekmek için yere basmak lazım, benim arabaya dede onada Onur bağlıydı, iki makara koyunca güç öyle arttıki onları bile çekiyordu, hem dedenin hem benim arabayı taşla besledik. ben halat kopacak diye tırstım valla 3 arabayı çeken bir gerilimde o halat bir kopsa heralde defenderi ikiye bölerdi ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim çekmek için yere basmak lazım, benim arabaya dede onada Onur bağlıydı, iki makara koyunca güç öyle arttıki onları bile çekiyordu, hem dedenin hem benim arabayı taşla besledik. ben halat kopacak diye tırstım valla 3 arabayı çeken bir gerilimde o halat bir kopsa heralde defenderi ikiye bölerdi ;D ;D ;D ;D ;D

eeee işte yere basan araba VX 100 birader aygır gibi tuttuğunu koparıyor valla :D ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR