7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,322

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
eee kardeş o zaman yapacak bir şey yok , 5 yıldızlı otelinle beraber , ağır aksak gezeceksin artık , :D

Cihan G4 seper yapılınca güzel oldu, ben önde biraz alan yaratabilirmiyim diye geriye kaydırttım çadırı.
3 gün sonra Ankaradayım, durumu detaylı inceleyip gerekirse öne alabilirimı. Ama bu halide hoş oldu gibi.

cihanülker' Alıntı:
kürşat ne oldu araba işi birader sıcağı sıcağına bitirelim bak benden söylemesi :D

yok abi şimdi gaza gelip alıcam, bahsettiğimiz araçlar almakla bitmiycek onları yapma parasıda var 45-50 yi bulucam ben gene. O yuzden bir nefes alıp soluklanıyorum acele etmiyorum hafta sonu büyük gaza gelmiştim 40 a bağlarız diğer arabayı diye olmadı kısmet değilmiş :smiley:

Tempus' Alıntı:
yok abi şimdi gaza gelip alıcam, bahsettiğimiz araçlar almakla bitmiycek onları yapma parasıda var 45-50 yi bulucam ben gene. O yuzden bir nefes alıp soluklanıyorum acele etmiyorum hafta sonu büyük gaza gelmiştim 40 a bağlarız diğer arabayı diye olmadı kısmet değilmiş :smiley:

hangi aabayı 40 bağlarsın anlamadım ki ?

Sedat gel sana 130 defender alalım karavanda yapıyorlar onları hüseyin ustanın oraya geldi geçen harikaydı karavan yapmışlar :D uğraşmazsın bunlarla

cihanülker' Alıntı:
ulen sabit karavan çokk şilede duran yatan kampinklerde ne gerek varki defender almaya , defender zaten gitmiyor sabit ya :D
;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
eeee işte yere basan araba VX 100 birader aygır gibi tuttuğunu koparıyor valla :D ,

Evet katil balina , Suya girince sahibini öldürmeye çalışıyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Fişi çeeek Fişiii ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ulen sabit karavan çokk şilede duran yatan kampinklerde ne gerek varki defender almaya , defender zaten gitmiyor sabit ya :D

abi 4x4 karavan defenderla onlar birmi :D adam karavanla sizin kamp yaptığınız heryere gelicek daha ne olsun ;D

Tempus' Alıntı:
Sedat gel sana 130 defender alalım karavanda yapıyorlar onları hüseyin ustanın oraya geldi geçen harikaydı karavan yapmışlar :D uğraşmazsın bunlarla

Kürşad 130 güzel ama ben 7 sene 110 kullandım. İnsan birazda farklı birşeyler arıyor.
Disco benim için ideal.
Zaten FJ40 ı alan yok, belkide mecburi bir dönüş yaparız bakarsın.

cihanülker' Alıntı:
heee kardeş 40 biterdi valla billa sen isteksiz olunca ,birde bana söylemdinki ben alıcıyım diye , sen deseydin bana aynı saat bitirirdim

abi ben senle konuşmadım ama alıcıydım 40'a Çağlar la konuşmuştuk sonra başkaları baya iyi fiyata almış aracı. neyse kısmet değilmiş ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR