7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,445

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
neyse bakalım yeni bir g4 discovery gelebilir şartlar oraya gidiyor :smiley:

Hayırlısı, bende devam ediyorum Discoya ilaveler yapmaya.
Bu gelişimde 2. akü montajı ve spacerlar olacak. Adım adım devam :D

hsbasar' Alıntı:
Hayırlısı, bende devam ediyorum Discoya ilaveler yapmaya.
Bu gelişimde 2. akü montajı ve spacerlar olacak. Adım adım devam :D

sedat gerçi sen bu kadar yükseltip alt düzenle oynamadın ama uzun yolda asfaltta nasıl araç? fj40 dan sonra limuzin gibi gelir gerçi ;D

Tempus' Alıntı:
sedat gerçi sen bu kadar yükseltip alt düzenle oynamadın ama uzun yolda asfaltta nasıl araç? fj40 dan sonra limuzin gibi gelir gerçi ;D

Kürşad ben sadece 2" yükselttim, bir de 31" lastik taktım. Uzun yolda çok keyifli, biraz yüksek olmasından dolayı sağa sola salınım var, sanırım spacer dan sonra o da azalacak.
Onun dışında bir problem yok.

Sağolsun Yavuz rehberlik etti bana, benim eşimde kullanacağı için en iyi modifikasyon bu şekilde oldu.
Kaportada ufak tefek işler var onlarıda halledince, ön taraftaki fazlalıklarıda atacağım.
Koruma demiri, alt karlık, sisler v.b. sökülecek. Sade daha güzel.

hsbasar' Alıntı:
Kürşad ben sadece 2" yükselttim, bir de 31" lastik taktım. Uzun yolda çok keyifli, biraz yüksek olmasından dolayı sağa sola salınım var, sanırım spacer dan sonra o da azalacak.
Onun dışında bir problem yok.

o yukseklikle salınım yapiyorsa 4 inc + 35 le yolda tutamam ben yahu ;D bu discovery 1 lerede modifiye edince yolda gezinme derdini birkaç kişiden duydum, discovery 2 de hiç böyle birşey yoktu

Tempus' Alıntı:
o yukseklikle salınım yapiyorsa 4 inc + 35 le yolda tutamam ben yahu ;D bu discovery 1 lerede modifiye edince yolda gezinme derdini birkaç kişiden duydum, discovery 2 de hiç böyle birşey yoktu

Unutma bende tavanda ilave 100 kg yük var, latik 245 ve spacer yok. Sen 35 e geçtiğinde olay farklı olacak.

Tempus' Alıntı:

Abicim ben size yazarken gezmeyen ok gibi giden arabadan bahsediyorum, yoksa koy 4 inch get kaldır tak lastiği bitir işi ama ilk virajda lastikler göyüzünü görür ;D ;D

Benim arabada 38 var isteyen gelince kullansın balans haricinde hiç sorunu yok 35 le zaten taş gibi balansta yok, yol güvenliğinden ben feragat edemem gerektiğinde uzun yol yapmam gerekiyor. ;)

discovery-V8' Alıntı:
Abicim ben size yazarken gezmeyen ok gibi giden arabadan bahsediyorum, yoksa koy 4 inch get kaldır tak lastiği bitir işi ama ilk virajda lastikler göyüzünü görür ;D ;D

Benim arabada 38 var isteyen gelince kullansın balans haricinde hiç sorunu yok 35 le zaten taş gibi balansta yok, yol güvenliğinden ben feragat edemem gerektiğinde uzun yol yapmam gerekiyor. ;)

anlaşılmıştır abi, bu discovery 1 lerde yükseltince viraj denge çubuğu mevzusu napılıyor kimisi söküyor kimisi araya get atiyormuş, arazide olmaması iyi asfaltta olması iyi sen ansıl çözdün abi?

Tempus' Alıntı:
anlaşılmıştır abi, bu discovery 1 lerde yükseltince viraj denge çubuğu mevzusu napılıyor kimisi söküyor kimisi araya get atiyormuş, arazide olmaması iyi asfaltta olması iyi sen ansıl çözdün abi?

Arkadakini direk söküp atıyorsun ;D olması olmaması hiçbişey değiştirmiyor, öndekine yükseltme miktarı kadar aşağı düşürme işlemi ;)

Birde unutmuşum arkadaki A kolunun ucuna yükseltme miktarı kadar düşürme işemi yapıyorsun max artikülasyon için , olmasada olur ama olursa süper oluyor.

discovery-V8' Alıntı:
Arkadakini direk söküp atıyorsun ;D olması olmaması hiçbişey değiştirmiyor, öndekine yükseltme miktarı kadar aşağı düşürme işlemi ;)

Birde unutmuşum arkadaki A kolunun ucuna yükseltme miktarı kadar düşürme işemi yapıyorsun max artikülasyon için , olmasada olur ama olursa süper oluyor.

tamam abi saol reçeteyi aldım, yarın gidip bu listenin alış fiyatını bir hesaplatıcam
:smiley:

Tempus' Alıntı:
tamam abi saol reçeteyi aldım, yarın gidip bu listenin alış fiyatını bir hesaplatıcam
:smiley:

Durdukça aklıma geliyor 35 ve üzeri için HD rot kolları şart, direksiyonu titretiyor standart kollar ve çok çabuk buruluyor , birde iyi yönü var burulunca çok kolay düzeltiliyor, bir çekiç birde 19 anahtar yeterli ;D ;D ;D HD olanı ben daha buramadım burulursa ancak preste düzelir heralde ;D ;D

ya arkadaşlar uymayın şu D2 sini satıp "Suzan" a binen arkadaşa yahu.... gitisn adı lazım değil markalardan alsnın onlara binsin... D1 falan aldırmayız biz ona, alırsada kırar dökeriz ilk gezide... :smiley:))))))

ndoganci' Alıntı:
ya arkadaşlar uymayın şu D2 sini satıp "Suzan" a binen arkadaşa yahu.... gitisn adı lazım değil markalardan alsnın onlara binsin... D1 falan aldırmayız biz ona, alırsada kırar dökeriz ilk gezide... :smiley:))))))

abi satmadan oncede D2 ye demedigini birakmiyordun yahu :D gunaydin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri