Tempus' Alıntı:neyse bakalım yeni bir g4 discovery gelebilir şartlar oraya gidiyor![]()
hsbasar' Alıntı:Hayırlısı, bende devam ediyorum Discoya ilaveler yapmaya.
Bu gelişimde 2. akü montajı ve spacerlar olacak. Adım adım devam![]()
Tempus' Alıntı:sedat gerçi sen bu kadar yükseltip alt düzenle oynamadın ama uzun yolda asfaltta nasıl araç? fj40 dan sonra limuzin gibi gelir gerçi ;D
hsbasar' Alıntı:Kürşad ben sadece 2" yükselttim, bir de 31" lastik taktım. Uzun yolda çok keyifli, biraz yüksek olmasından dolayı sağa sola salınım var, sanırım spacer dan sonra o da azalacak.
Onun dışında bir problem yok.
Tempus' Alıntı:o yukseklikle salınım yapiyorsa 4 inc + 35 le yolda tutamam ben yahu ;D bu discovery 1 lerede modifiye edince yolda gezinme derdini birkaç kişiden duydum, discovery 2 de hiç böyle birşey yoktu
Tempus' Alıntı:o yukseklikle salınım yapiyorsa 4 inc + 35 le yolda tutamam ben yahu ;D bu discovery 1 lerede modifiye edince yolda gezinme derdini birkaç kişiden duydum, discovery 2 de hiç böyle birşey yoktu
discovery-V8' Alıntı:Abicim ben size yazarken gezmeyen ok gibi giden arabadan bahsediyorum, yoksa koy 4 inch get kaldır tak lastiği bitir işi ama ilk virajda lastikler göyüzünü görür ;D ;D
Benim arabada 38 var isteyen gelince kullansın balans haricinde hiç sorunu yok 35 le zaten taş gibi balansta yok, yol güvenliğinden ben feragat edemem gerektiğinde uzun yol yapmam gerekiyor.![]()
Tempus' Alıntı:anlaşılmıştır abi, bu discovery 1 lerde yükseltince viraj denge çubuğu mevzusu napılıyor kimisi söküyor kimisi araya get atiyormuş, arazide olmaması iyi asfaltta olması iyi sen ansıl çözdün abi?
discovery-V8' Alıntı:Arkadakini direk söküp atıyorsun ;D olması olmaması hiçbişey değiştirmiyor, öndekine yükseltme miktarı kadar aşağı düşürme işlemi
Birde unutmuşum arkadaki A kolunun ucuna yükseltme miktarı kadar düşürme işemi yapıyorsun max artikülasyon için , olmasada olur ama olursa süper oluyor.
Tempus' Alıntı:tamam abi saol reçeteyi aldım, yarın gidip bu listenin alış fiyatını bir hesaplatıcam
![]()
ndoganci' Alıntı:ya arkadaşlar uymayın şu D2 sini satıp "Suzan" a binen arkadaşa yahu.... gitisn adı lazım değil markalardan alsnın onlara binsin... D1 falan aldırmayız biz ona, alırsada kırar dökeriz ilk gezide...))))))