7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,786
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hastasiyim bu samsun atakumdaki araclarin :smiley:

http://www.sahibinden.com/2010_mercedes-benz_guard_commercial_military_gepanzert_b6-50WQQaXQQ25699543WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

kürşat abi bunları gördün mü :D

http://www.sahibinden.com/2010_f650_mega_truck_full_yabanciya-66WQQaXQQ23542287WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_f_650_mega_truck_full_yabanciya_veya_export-34WQQaXQQ23543246WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_f_650_mega_truck_full_yabanciya_veya_export-34WQQaXQQ23543246WQQpXQQdisplayitem

ben inanmıyorum açıkçası.hem de fotolar orjinal çekim değil hep başka yerden alma

valla banada daha cok araclar ellerinde yok ama, gerekirse getirtiriz muhabbeti yapicaklar gibi geliyor, yani arayacaksin almak isterse. simdi yok ama 3 aya getiririz filan diyebilirler

Tempus' Alıntı:
valla banada daha cok araclar ellerinde yok ama, gerekirse getirtiriz muhabbeti yapicaklar gibi geliyor, yani arayacaksin almak isterse. simdi yok ama 3 aya getiririz filan diyebilirler

aynen öyle :D

.com' Alıntı:
İşte modifiye yapmamızın altında yatan gizli gerçekler şimdi düşünüyorum millet niye büyütüyodu lastikleri jantları diye tüm soruların cevapları aşağıdaki videoda ammaaaaa ikinci videoda makyajın ne kadar işe yaradığını göreceğiz :smiley:)))

http://www.youtube.com/watch?v=ywmHT2W09EA​

http://www.youtube.com/watch?v=wdShPHZ8a5Q​

Bizim internetin hızıyla 5 saat sürdü hafızaya alıp seyretmesi ama değdi, öldüm gülmekten.
Şimdi becerebilirsem bilgisayara indirip tüm Angaralılara izleteceğim :D

Sedat sorma

Bu video çıktığından beri ne zaman izlesem gülerdim bu gün aklıma geldi buldum muhteşem manyak bir şey

Şimdi herkes söylesin bakalım niye lastikleri büyütüyoruz jantları büyütüyoruz niye modifiye yapıyoruz dürüstçe :smiley:)))

.com' Alıntı:
Sedat sorma

Bu video çıktığından beri ne zaman izlesem gülerdim bu gün aklıma geldi buldum muhteşem manyak bir şey

Şimdi herkes söylesin bakalım niye lastikleri büyütüyoruz jantları büyütüyoruz niye modifiye yapıyoruz dürüstçe :smiley:)))

Ben Gölbaşında oturuyorum, benm eşim oranın yerlisi. Gölbaşındaki arsaların hiçbiri gölbaşılılara ait değil artık.
Hatta Ankara genelinde aynı durum söz konusu. Çünkü sırf bu modifiye ve lüks araç olayından atadan kalan bütün yerleri satıp araç hazırlıyorlar.
Videoyu hazırlayanlarında Ankaradan çıkması şaşırtmadı beni. ;D ;D ;D

Bir ara aramızda çok güzel bir geyikti bu birbirimizi ne için arasak Modifiye Yapakmı diye başlıyorduk ben jeepi aldığım gün biraderi aradım hadi oğlum modifiye yapacaz dedim :smiley:)))

.com' Alıntı:
Sedat sorma

Dürüstçe ? ;D ;D ;D ;D Benim arabaya hanımlar gelmez ceanim , gelselerde binmeye boyları yetmez , müzik teşkilatı yok cızırdayan telsizi saymazsak elektronik bişeyde yok, arabayı değil parlatmak yıkamayı bile bırakalı çok oldu , arada jakuziye daldırıyoruz iç dış yıkama niyetine o bakımdan benim içim rahat ;)

Selam yavuz abi sana 2 sey danisicam, discovery 1 v8 98 model toplamayi planlarsam
oncelikle senin kullandigin dodiklerin kalibi oldugunu soylemistin, o dodiklerden gerekirse yaptirmamiz mumkunmu?

ve arabaya 33 veya 35 lastik takicam, eger maliyetler yaklasik ayni olucaksa ve aracin genel performansi, 35 tercihim.
35 takabilmek icin altyapida neler degismeli ve bunun ortalama maliyeti nedir?

ozel mesaj aticakdim ama kutun dolmus ;D

Mustafa Abicim Senin için ;D ;D ;D ;D

Dün küçük bir kurtarma operasyonumuz vardı , iki vinç cortlayıp 3 araba çıkaramayınca epey uğraştırdı ama çokta eğlendirdi bizi MKG, Teşkkür ederiz abicim ;)

th_mkgbatis9ucgen2.jpg

th_mkgbatis9ucgen1.jpg

Tempus' Alıntı:
Selam yavuz abi sana 2 sey danisicam, discovery 1 v8 98 model toplamayi planlarsam
oncelikle senin kullandigin dodiklerin kalibi oldugunu soylemistin, o dodiklerden gerekirse yaptirmamiz mumkunmu?

ve arabaya 33 veya 35 lastik takicam, eger maliyetler yaklasik ayni olucaksa ve aracin genel performansi, 35 tercihim.
35 takabilmek icin altyapida neler degismeli ve bunun ortalama maliyeti nedir?

ozel mesaj aticakdim ama kutun dolmus ;D

Özel mesaj atamaman isabet olmuş, biz de bilelim bunları ;D ;D ;D
Malum discovery 1 v8 98 sahibiyiz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR