7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,720

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

km yi sadece motor için düşünmemek lazım, tüm aksam yoruluyor. Ömürlü parçaların elinde patlama ihtimalide olabilir. Eski mekanik araç olsa değiştir devam et ama bunlar adamı maddi olarak üzebilir cinsden. En çokda elektronik parçalardan çekinirim, beyin falan gibi.
Hiçbişeyde olmayabilir, şans işi biraz ama fazla km yapmışda ihtimal artıyor tabi.

cihanülker' Alıntı:
anladım ama km sine takılma , o kmler daha hiç bir şey bizim arabalar için

Acayip bir ekonomik kriz var, kimse ne alabiliyor ne de satabiliyor.
Ekonomistler 2011 için bile kara tablolar çiziyor.

Bakkan' Alıntı:
km yi sadece motor için düşünmemek lazım, tüm aksam yoruluyor. Ömürlü parçaların elinde patlama ihtimalide olabilir. Eski mekanik araç olsa değiştir devam et ama bunlar adamı maddi olarak üzebilir cinsden. En çokda elektronik parçalardan çekinirim, beyin falan gibi.
Hiçbişeyde olmayabilir, şans işi biraz ama fazla km yapmışda ihtimal artıyor tabi.

Burak eğer Corollayı elinde tutacaksan (ki bence tut) km nin yüksek olması önemli değil, zaten sende çok az km yaparsın.
Yıllık yapacağın 10 000 km yi geçmez.

Sedat bende öyle istiyorum ama daha ucuz bir araca dönmeliyim. Corollayı eşim işe giderken uzun yol (hergün 120 km) yapıyor diye almıştık. Taşınınca böyle bir ihtiyaç kalmadı. Bende servis kullanıyorum, uzun yolada hatun arabayla gitmek istemiyor, uçak yada feribot kullanıyoruz. Yani artık çok km yapmıyoruz.
Tek araca dönebilir miyim diye de düşünüyorum bir taraftan. Ama en iyisi şehir içi kullanılacak ufak ve çok pahalı olmayan bir araç daha bulunması.

hsbasar' Alıntı:
Burak eğer Corollayı elinde tutacaksan (ki bence tut) km nin yüksek olması önemli değil, zaten sende çok az km yaparsın.
Yıllık yapacağın 10 000 km yi geçmez.

Bakkan' Alıntı:
Sedat bende öyle istiyorum ama daha ucuz bir araca dönmeliyim. Corollayı eşim işe giderken uzun yol (hergün 120 km) yapıyor diye almıştık. Taşınınca böyle bir ihtiyaç kalmadı. Bende servis kullanıyorum, uzun yolada hatun arabayla gitmek istemiyor, uçak yada feribot kullanıyoruz. Yani artık çok km yapmıyoruz.
Tek araca dönebilir miyim diye de düşünüyorum bir taraftan. Ama en iyisi şehir içi kullanılacak ufak ve çok pahalı olmayan bir araç daha bulunması.

Burak tercih senin, ben geçmiş tecrübelerimden ssöylüyorum. Corolladan sonra araç alman zor olur, çünkü hep onunla kıyaslarsın diğerlerini ;)
Bir de insan doğasında var, 2009 modelden sonra 2004 e binmek zor. ;D (Tecrübe ile sabit)

Sedat haklısın, bu sebepten dolayı kafada bir sürü düşünce dolaşıyor. Tam kararlı olmayıncada içinden bişey gelmiyo. Bakalım kısmet.

hsbasar' Alıntı:
Burak tercih senin, ben geçmiş tecrübelerimden ssöylüyorum. Corolladan sonra araç alman zor olur, çünkü hep onunla kıyaslarsın diğerlerini ;)
Bir de insan doğasında var, 2009 modelden sonra 2004 e binmek zor. ;D (Tecrübe ile sabit)

Burak eğer satmaya kararlı isen 39, 38 falan bakma, yukarıdada yazdığım gibi acayip bir kriz var.
Müşerin varsa ve satmak istiyorsan ver. Yoksa benim gibi çok beklersin.
Bende FJ40 a çıkan müşterilerin verdikleri fiyatları beğenmemiştim zamanında.
Şimdi sıkıştım belkide olmadık bir fiyata vermek durumunda kalacağım.

Sedat sorun orda zaten, kararlı değilim.
39 a satarsam satılsın yoksa bana kalsın diyorum. ;D
İhtiyaç ve zaman çok şeyi etkiliyor.

hsbasar' Alıntı:
Burak eğer satmaya kararlı isen 39, 38 falan bakma, yukarıdada yazdığım gibi acayip bir kriz var.
Müşerin varsa ve satmak istiyorsan ver. Yoksa benim gibi çok beklersin.
Bende FJ40 a çıkan müşterilerin verdikleri fiyatları beğenmemiştim zamanında.
Şimdi sıkıştım belkide olmadık bir fiyata vermek durumunda kalacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR