7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,784
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Allah biliyoda vermiyomu denir nedenir? Benim anlamadığım ne istediğine bir karar ver ona göre bir araç bak, bir armut bir elma, bir kavun bir şeftali başımız döndü ;D ;D ;D ;D

Bir de sabit aksı olmayan araçları almıyorlar mı.... Tee allam yaaa......

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Allah biliyoda vermiyomu denir nedenir? Benim anlamadığım ne istediğine bir karar ver ona göre bir araç bak, bir armut bir elma, bir kavun bir şeftali başımız döndü ;D ;D ;D ;D

abi yok aslinda genel kararim belli 2 secenekden birisi, ama o secenek icindeki arac markasi oynaklasabiliyor ;D

anladim fest cunki bey kamyonetler hakkinda fikir vermeyecek ;D eger vericeksen o ikiliye birde dmax ekle ;D

Tempus' Alıntı:
anladim fest cunki bey kamyonetler hakkinda fikir vermeyecek ;D eger vericeksen o ikiliye birde dmax ekle ;D

Dmax'i geçinizz. Kamyonet pazarının liderli Hiluxdur.
L200 falan doldurma araçlar, anlatsın Bagerciğim L200 ün sorunlarını.

Tempus' Alıntı:
hilux sabitmi yunusu mutlu edermiyiz ;D

Yok kamyonetlerde sabit yok. Eskilerinde var ama ;)
Valla eski kasa Hilux alsan var ya, tam sana göre, hem uzun yol, hem büyük, hem allahına kadar arazi. Ancak konfor yok. Bir de fiyatlar uçuk.

d-max bu araçlar içinde en iyisi ve en kaliteli yapılmışıdır (pazarda yerini alabilmek için ) L200 en alelade yapılmışıdır kapıya koyulmaz

yunus bager' Alıntı:
d-max bu araçlar içinde en iyisi ve en kaliteli yapılmışıdır (pazarda yerini alabilmek için ) L200 en alelade yapılmışıdır kapıya koyulmaz

değil abicim yaa. D max'ın 4x4 ü benim 4x2 ile aynı boydaydı. Dmax tam bi ticari araç, araziye gelmez.

fastjunkie' Alıntı:
değil abicim yaa. D max'ın 4x4 ü benim 4x2 ile aynı boydaydı. Dmax tam bi ticari araç, araziye gelmez.

Onurcum aynı şeyleri tekrar konuşmayalım bu meretlerin herçeşidini kullanmış biriyim yavv d-maksın 4x4 ünüde kullandım 4x2sinide

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR