7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,920
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D
[attachment=1]

Vefur 8.jpg

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ulen ne duellosu şu bitmeyen bir şişe vardı ahanda bu bunu halledeceğiz yahu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cihann o ibadete benide götür kardeşim.. ;)

yavuz-çelikel' Alıntı:
siz bu hızla düelloda kuyuya bile inersiniz. çıkartmaya bende geleyim bari :smiley:)

Yok abicim Cihan oraya arabayı soksa ben sokturmam suyun şakası yok valla ilk dalışta hışımla orta konsolu söküp koltuğa kaldırıdm telsizin k..çı suya battı, bagajdaki sandıklar yüzüyordu , arabanın büyüklüğünden suyun yüksekliği belli olmuyor öyle böyle değil kaput üstü 1,5 metrden fazla onu bile aşmış bir ara su, benzin depo kapağı su içinde kalınca tırstık acele ettik yoksa ben daha orada oynardım. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
nasıl leyn kim öle kim kala ,sen ankarada değilmisin ,veya atlayın gelin 3-4 saate tek araba hemen yakayım mangalı ,erene sor anlatsın nasıl eğlendik öğlen vakti :D

öylede kazık kakmadık dünyaya yarın ne olacağı bellimiki ? ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yok abicim Cihan oraya arabayı soksa ben sokturmam suyun şakası yok valla ilk dalışta hışımla orta konsolu söküp koltuğa kaldırıdm telsizin k..çı suya battı, bagajdaki sandıklar yüzüyordu , arabanın büyüklüğünden suyun yüksekliği belli olmuyor öyle böyle değil kaput üstü 1,5 metrden fazla onu bile aşmış bir ara su, benzin depo kapağı su içinde kalınca tırstık acele ettik yoksa ben daha orada oynardım. ;D ;D ;D

yok be yav oraya girilirmi yalnız su seviyesi çok yükselmiş jakuzide ,, birde oradan kaçacak yer yokki tam fare kapanı gibi :D ,

cihanülker' Alıntı:
anaaa çok duygusal olmuşun sen görüşmeyeli :D

yok la duygusallık değil realite bu ;D Dedem söylenip duruyor zaten 2012 ye bişey kalmadı diye benide bunalıma soktu ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yok be yav oraya girilirmi yalnız su seviyesi çok yükselmiş jakuzide ,, birde oradan kaçacak yer yokki tam fare kapanı gibi :D ,

Disco içeride dönebiliyordu bu sıkışıp kaldı kilitte yok çeviremedim bile arabayı ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Disco içeride dönebiliyordu bu sıkışıp kaldı kilitte yok çeviremedim bile arabayı ;D ;D

aklımda başka fikir var 3 gün yağmur var su iyice artacak, karşı tepeden inip giriş yerinden çıkmak ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
anaaaa dedemi yavuz şey içsin hani incekteki ciğercide bardağa doldurup içecekti ya gençlik iksiri filan :D :D :D :D :D :D :

ahahahahahahahahahaha koptum koptum sigarayı yutuyordum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
aklımda başka fikir var 3 gün yağmur var su iyice artacak, karşı tepeden inip giriş yerinden çıkmak ;D ;D ;D ;D

Yavuuuzzz tamam Lr-Lr diyoruz da sende abartma pert defender lazımsa MKE ye... ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR