cihanülker' Alıntı:ulen ne duellosu şu bitmeyen bir şişe vardı ahanda bu bunu halledeceğiz yahu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:siz bu hızla düelloda kuyuya bile inersiniz. çıkartmaya bende geleyim bari)
cihanülker' Alıntı:nasıl leyn kim öle kim kala ,sen ankarada değilmisin ,veya atlayın gelin 3-4 saate tek araba hemen yakayım mangalı ,erene sor anlatsın nasıl eğlendik öğlen vakti![]()
discovery-V8' Alıntı:öylede kazık kakmadık dünyaya yarın ne olacağı bellimiki ? ;D
discovery-V8' Alıntı:Yok abicim Cihan oraya arabayı soksa ben sokturmam suyun şakası yok valla ilk dalışta hışımla orta konsolu söküp koltuğa kaldırıdm telsizin k..çı suya battı, bagajdaki sandıklar yüzüyordu , arabanın büyüklüğünden suyun yüksekliği belli olmuyor öyle böyle değil kaput üstü 1,5 metrden fazla onu bile aşmış bir ara su, benzin depo kapağı su içinde kalınca tırstık acele ettik yoksa ben daha orada oynardım. ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:anaaa çok duygusal olmuşun sen görüşmeyeli![]()
cihanülker' Alıntı:yok be yav oraya girilirmi yalnız su seviyesi çok yükselmiş jakuzide ,, birde oradan kaçacak yer yokki tam fare kapanı gibi,
discovery-V8' Alıntı:Disco içeride dönebiliyordu bu sıkışıp kaldı kilitte yok çeviremedim bile arabayı ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:yok la duygusallık değil realite bu ;D Dedem söylenip duruyor zaten 2012 ye bişey kalmadı diye benide bunalıma soktu ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:aklımda başka fikir var 3 gün yağmur var su iyice artacak, karşı tepeden inip giriş yerinden çıkmak ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:anaaaa dedemi yavuz şey içsin hani incekteki ciğercide bardağa doldurup içecekti ya gençlik iksiri filan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
discovery-V8' Alıntı:ahahahahahahahahahaha koptum koptum sigarayı yutuyordum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:aklımda başka fikir var 3 gün yağmur var su iyice artacak, karşı tepeden inip giriş yerinden çıkmak ;D ;D ;D ;D