7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,111
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydın ,
Benim yorumum : Mustafa abinin Toyota'sı LR 'ye gel kardeş gel ne olursan ol sende gel yol burada demekte, LR de inatla olmaz ben oraya gelemem demekte. :D :D :D

Etiketler

Daha çok malzeme var hatta ingiltere japonya savaşı bile çıkarabilir ama noktayı her zaman amerika koyar değilmi Ufuk Abi gerçi ben burda ufuk abi diyom ama o da düştü bir linkolnün peşine kurs alıyo :smiley:)))

Kötü yola düşmüş kendini bir batakhanede bulan TYT nın başına gelenler azzzzz sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D

SL740238.jpg

emrahmarti' Alıntı:
Herkese günaydın,

Mustafa abinin TYT'yı vaftiz etmişiniz. Vatana millete hayırlı olsun.

Emrahcan..vaftiz edenlerden antalyada pek kalmadı.Bizimde meylimiz var burayada bekleriz kardeşim.. ;)

.com' Alıntı:
Kötü yola düşmüş kendini bir batakhanede bulan TYT nın başına gelenler azzzzz sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D

SL740238.jpg

Yanlız bıraktık mustafa abimizi koşulsuz. vah benim abim kuzulara yem olmuş.

gunaydin :D

korktugum sey olmus Mustafa abi TYT yi defendermis gibi kullaniyor ;D ;D ;D

Mustafa abim yapmış şovunu.. Bu araca kıyarımda kırarımda dedi herhalde..

Valla boşuna komplo teorileri üretmeyin daha varya neler var neler :smiley:))

Azzz sonra Tülay kimdir niye Tülay olmuştur :smiley:)))

THE FARUK' Alıntı:
Mustafa abim yapmış şovunu.. Bu araca kıyarımda kırarımda dedi herhalde..

Sevgili Arkadaşlar kıyarımda, kırarımda ;D ;D pazar günü TYT yı suya gömdük, sonraaaa ...... içindeki suyu boşalttık, ECU ve bütün elektrik sistemini WD 40 temizledik, TYT yı yokuş yukarı çektik katalitik könvörtörü alttan deldik eksozdaki suyu boşalttık, hava filitresinin altına su almış onu kuruttuk şnorkele türban taktık ve çalıştırdık :smiley: TYT a yürüdü :smiley: ;) :D bir başka araç olsa ne yaprdı gerçekten bilemiyorum, ama TYT a bizi yolda bırakmadı .

Para verseler Mustafa bey DEfenderla oraya girmezdi. Toyotanı sınırlarnı kontrol etmek istemiştir. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri