7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,653
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar kıyarımda, kırarımda ;D ;D pazar günü TYT yı suya gömdük, sonraaaa ...... içindeki suyu boşalttık, ECU ve bütün elektrik sistemini WD 40 temizledik, TYT yı yokuş yukarı çektik katalitik könvörtörü alttan deldik eksozdaki suyu boşalttık, hava filitresinin altına su almış onu kuruttuk şnorkele türban taktık ve çalıştırdık :smiley: TYT a yürüdü :smiley: ;) :D bir başka araç olsa ne yaprdı gerçekten bilemiyorum, ama TYT a bizi yolda bırakmadı .

Yolda bırakmayan Tyt değil MKG lütfen teşhisi doğru koyalım :D :D :D :D :D

Kullanan ben olsaydım oracıkta kalırdı ve ancak kurtarıcı ile şehre giderdi

Etiketler

Evet değilmi ya Mustafa Abi başka birisi olsa elimizde telefon kurtarıcıya yol tarif ediyor olurduk ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar kıyarımda, kırarımda ;D ;D pazar günü TYT yı suya gömdük, sonraaaa ...... içindeki suyu boşalttık, ECU ve bütün elektrik sistemini WD 40 temizledik, TYT yı yokuş yukarı çektik katalitik könvörtörü alttan deldik eksozdaki suyu boşalttık, hava filitresinin altına su almış onu kuruttuk şnorkele türban taktık ve çalıştırdık :smiley: TYT a yürüdü :smiley: ;) :D bir başka araç olsa ne yaprdı gerçekten bilemiyorum, ama TYT a bizi yolda bırakmadı .

İşte budur ; olay bu kadar.
Mustafa abimiz ile çıkarız her yola, Toyoooota......

Mustafa abim gecmis olsun biraz polyanna gordum seni ;D eglenmissiniz ama belli ;D

MKG' Alıntı:

Mustafa ağabey ne yaptın sen abi bu defnder değil yolda bırakmaz ama suda da yüzmez abi bunun sınırı porya seviyesi ağabey,,,, yapma gözünü seveyim... ;) :D :D

çok geçmiş olsun

Musafa abi ilk denemeler hayırlı olsun mu diyeyim, geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim.
Sınırları cidden zorlamışsınız.

gokhanlro' Alıntı:
Mustafa ağabey ne yaptın sen abi bu defnder değil yolda bırakmaz ama suda da yüzmez abi bunun sınırı porya seviyesi ağabey,,,, yapma gözünü seveyim... ;) :D :D

çok geçmiş olsun

TYT a elbette sayemde yüzmeyi öğrenecek ;D ;D ;D ;D en kısa sürede onu derin sularda yürür hale getireceğim :smiley:

Bak ağabey seviye şu...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=4]
[attachment=4]
[attachment=5]

PIC_1224.jpg

PIC_1225.jpg

PIC_1226.jpg

PIC_1227.jpg

PIC_1228.jpg

suzuki farki ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=qr8eEWyKQHM&feature=player_embedded

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=4]
[attachment=5]
[attachment=3]

PIC_1229.jpg

PIC_1232.jpg

PIC_1233.jpg

PIC_1234.jpg

PIC_1235.jpg

Cihanı gördüm sanki şimdi Cihan geldi tyt aleyhine atmak olmaz ama onun içinde var dağarcığımızda bir şeyler ben bu landların kaputu kapalı duran bir modeli varmı onu da merak ettim arkadaşlar yanlış anlamayın sadece öğrenebilmek adına soruyorum hani ileride land almaya kalkarsak hangi modelleri var bilelim diye ;D ;D ;D

SL740289.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri