7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,603
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yavuz-çelikel' Alıntı:
abi allah kavuştursun teslim ettinmi askeri.
Yeni nickin hayırlı olsun. GÖRÜNCE RESMEN İÇİM CIZZZZ ETTİ.

Saol Yavuz dün izni bitti yeni yerinde başladı

Böylesini ben tercih ediyorum diğeride duruyor ama ben bunu kullanmayı tercih ediyorum diğerine arada bir mesaj varmı diye bakıyorum sadece.

Etiketler

MG51' Alıntı:
Heder edilmekten kastın ne kürşad

abi bu arac cok guzel bir aracdi eksiksiz gibiydi 100 kasa . bunu aldi birileri, araca garip garip birsuru masraf ettiler sanarsinki arac la off road trophylere giricekler. arkaya vinc taktilar, alinabilecek butun off road aksesuarini aldilar, sonra 1-2 ay kullandilar bir turizm sirketlerimi varmis neymis, kapadokya bolgesinde . Arabanin sanzimanini bitirdiler, sanziman yenilenirkende arabayi satisa koydular. ama ustune koyduklari o ivir zivir butun amsrafi ekleyip satmaya kalktilar. normalde 25 e filan satilsa musteri bulucak bir aracdi zaten o civara alinmisti sanirim. sonra 55 lere satilmaya calisti satilmadi simdi 40 lara dusmus heralde. bu fiyatada satilmaz

Tempus' Alıntı:
abi bu arac cok guzel bir aracdi eksiksiz gibiydi 100 kasa . bunu aldi birileri, araca garip garip birsuru masraf ettiler sanarsinki arac la off road trophylere giricekler. arkaya vinc taktilar, alinabilecek butun off road aksesuarini aldilar, sonra 1-2 ay kullandilar bir turizm sirketlerimi varmis neymis, kapadokya bolgesinde . Arabanin sanzimanini bitirdiler, sanziman yenilenirkende arabayi satisa koydular. ama ustune koyduklari o ivir zivir butun amsrafi ekleyip satmaya kalktilar. normalde 25 e filan satilsa musteri bulucak bir aracdi zaten o civara alinmisti sanirim. sonra 55 lere satilmaya calisti satilmadi simdi 40 lara dusmus heralde. bu fiyatada satilmaz
İLK GELEN ALIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tempus' Alıntı:

bu antalyadan gökhan 'ın arabasımı yoksa ?

MG51' Alıntı:
Kürşad haklı o zaman çünkü o haliyle bile çok güzel bir araçtı.

abi o arac ve benim gozum vardi aracda tanidik birileri alsa bari diyordum, super aradi hicbirsey yapilmadan al bin.

ve bu nasil bir tavirdir ?

- NASIL YAPILMISTIR NEDEN YAPILMISTIR GIBI SORULAR ILE RAHATSIZ ETMEYINIZ!

ilan vermissin mal satiyorsun adam tabi acip sorar neci bu diye

Tempus' Alıntı:
abi o arac ve benim gozum vardi aracda tanidik birileri alsa bari diyordum, super aradi hicbirsey yapilmadan al bin.

Evet antalya gezisinde görmüştüm benimde çok hoşuma gidiyordu. Çünkü ben 110" leri biraz büyük buluyorum. Bu ideal boyutta bir araba Gökhan satlığa çıkardığında bende üzülmüştüm. Aracı en iyi Yavuz tanıdı gezi boyunca onunlaydı.

110" tenmi kesildi sorusu demekki çok sorulmuş adamcağız kıllanmış

bizim amerikanci arkadaslar var, yilalrdir cok nadide ozel araclar ellerine geciyor, birkac adam var amerikan arabasi koleksiyoncusu cok zengin bu adamlara sattiklari araba kayboluyor, o gunden sonra ne sanayide ne sokakda arabayi goremiyorsun , arabayi sanki yoketmissin gibi oluyor adam alip kapali garajina koyuyor , ne biniyor, ne satiyor. Hatta bu dediklerimden bazisi muze acti ;D

o hesap arazide off road yapan bir arac alinip bu hale gelince sinirleniyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR